Log på din konto

Hurtig levering 1-2 dage og gratis fragt ved køb over 750,-  |  Kundeservice 86 12 01 80  (10-17 man-fre) |  Trustpilot

Nyt forårsmagasin på gaden

  • loberen online 825x356 magasinss2015

Kalenderen skriver marts og det er derfor tid til vores nye forårsmagasin, der på 32 sider highlighter forårets største produknyheder og leverer inspirerende og oplysende artikler om løb.

Vi har med vores artikler bestræbt os på at afspejle de spændende strømninger, der på nuværende tidspunkt rører sig i Løbedanmark. Læs om de fantastiske løbeoplevelser, der gemmer sige ude i naturen med trailløb. Læs om Michael, der lavede den klassiske fejl; at løbe for meget, ignorere kroppens tegn på overtræning, så han blev skadet. Læs om hvordan Danmarks største atletikstjerne, Andreas Bube, er endt som én af verdens aller hurtigste på 800 m. Slutteligt vil Claus Hechmann, Martin Kreutzer og Bjarke Kobberø forklare, hvordan det hænger sammen, når de siger, at du skal spise mere fedt og løbe langsommere, hvis du vil løbe hurtigere …

Vi vil gerne være der for dig og gør derfor meget ud af at kommunikere til og med dig via vores hjemmeside, nyhedsmails, sociale medier (Facebook, Instagram og Youtube), samt vores trykte magasin- og udsalgsudsendelser. Vi lægger os i selen for hele tiden at være tidssvarende og relevante i vores kommunikation, og bruger meget energi på at skrive guides med tips og tricks til, hvordan du kan få endnu mere glæde af dit løb. Ønsker du at modtage information og nyhedsopdateringer fra os, kan du tilmelde dig på loberen.dk/nyhedsmail eller du kan ’like’ os på facebook.com/loberen.

Vi arbejder altid på at kunne tilbyde en varieret og aktuel pallette af foredrag og workshops, hvor du som kunde får mulighed for at blive opdateret på, hvad der rører sig i løbeverdenen lige nu og her. I foråret har du mulighed for at løbe med på en trailløbetur i skoven, du kan få træningstips af Andreas Bube på en workshop og du kan få forfinet løbeteknikken på en workshop med Newton. Tjek vores aktivitetskalender ud og tilmeld dig allerede nu loberen.dk/aktiviteter.

Vi ses i butikkerne, online og ude til løbene, 
hvor vi glæder os til at hjælpe dig med det helt rigtige udstyr til løb!

Tags: Forår, Magasin

blog comments powered by DisqusNYT forårsmagasin
10 rigtige om nye løbesko Tip

Læs svarene på 10 ofte stillede spørgsmål om nye løbesko.

Få vores nyhedsbrev med nyt og tilbud

KURV MED ALLE LØBEGODTERNE

 • {{product.quantity}} {{product.name}} {{product.name}} {{product.variablesValue}} DKK {{product.totalDisplay}}

KURV MED ALLE LØBEGODTERNE

 • I alt inkl. moms og dansk fragt
  kr {{products.content | loberenOldPrice}} {{products.content.totalDisplay}},-
  {{products.content | amountToFreeFreight}}
 • +{{(productArray.length - 10)}}
 • I alt inkl. moms og dansk fragt
  kr {{products.content.totalDisplay}},-
 • +{{(productArray.length - 10)}}