0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Garmin Forerunner 235 - stilfuldt løbeur med pulsmåler i urkassen

Nu er det slut med den irriterende pulsmåler om brystet. Med Garmins Forerunner 235 kan du måle pulsen ved hjælp af den indbyggede pulsmåler i urkassen.

Forerunner 235 er det brugervenlige løbeur til løberen, der sætter høje krav til sit løbeur. Det skal være let, stilfuldt, lækkert og så skal det være spækket med fede træningsfunktioner og integreret pulsmåler!

Se en præsentation af Garmin Forerunner 235 her:

Slut med pulsmåler om brystet

Med Forerunner 235 på håndleddet er det slut med at løbe med en pulsrem brystet - pulsmåleren sidder på urets bagside.

Teknologien til måling af puls fungerer ved, at den optiske enhed på bagsiden registrerer mængden af ​​blod under huden. Derfra anvendes avancerede algoritmer til at oversætte det til en pulsangivelse på urets skærm. En teknologi der er gennemtestet og uhyre præcis.

Hurtig start og ud af døren

Du kender garanteret den irriterende venten foran hoveddøren, hvor man står og tripper og bliver kold, mens man utålmodigt kigger på urets display i håbet om, at uret omsider skulle have fået forbindelse til satteliterne oppe i luften ... Den ventetid behøver du ikke længere kalkulere med, idet de nye Garmin løbeure finder satteliterne på rekordtid. Der går ikke mange sekunder fra ud aktiverer uret til du har taget de første skridt henad fortovet.

Garmin Forerunner 235 gør brug af hele to GPS-systemer: GPS og GLONASS. Dét gør, at du altid er sikret en stor nøjagtighed. Løber du inde i byerne, mellem høje bygninger, eller inde i en skov, så er signalet altid i top!

Variation i træningen

Du har gode mulighed for at variere træningen med Forerunner 235. Du kan programmere uret til intervaltræninger, og det vil så fortælle dig, hvornår dine intervaller starter og slutter. Uret kan også fungere som din træningsmakker. Du kan lave træningspas via Garmin Connect, og uploade dem til uret, og uret vil så guide dig gennem din træning, som var det en træner. Både med tempo, puls, kadance, eller hvad end du beslutter dig for.

Derudover, kan du også benytte det til cykling eller en anden form for kardio-træning. Uret har nemlig flere træningsprofiler, så du kan bruge det til flere forskellige sportsgrene:

  • Løb
  • Indendørs løb (GPS deaktiveret - distancen bliver bestemt af accelerometeret i uret)
  • Cykling (kompatibel med ANT+ fart og kadance sensor)
  • Andet til anden form for træning.

Følg dine fremskridt

Intet er så motiverende som at se, at det arbejde man lægger i løbeskoen udmynter sig i en bedre kondition. Og lige præcis dét kan Forerunner 235 fortælle dig, om du er kommet. Uret kan nemlig måle dit kondital (estimeret VO2 max), så du over tid kan følge med i, hvordan din kondition udvikler sig.

Denne information bruger uret til at beregne, hvad du burde kunne løbe af tid på forskellige distancer (5, 10, halvmaraton og maraton).

For at opnå fremskridt er restitution vigtig. Derfor kan uret fortælle dig, hvor længe du bør hvile inden du bør snøre løbeskoene igen.

Forerunner 235 er altså ikke bare en passiv træningsmakker, men en fintfølende træner, der meget nøjagtigt kan måle dine dine fremskridt og guide dig i endnu bedre form!

Dit ur, din stil

Hvis du ikke lige synes, at funktionerne i Forerunner 235 matcher dine behov, så kan du selv tilpasse urets funktioner - nemt og enkelt ved at downloade nye apps, der kan det, du lige står og mangler i uret. Du kan også downloade nye urskiver, der matcher din stil, og som viser dig de infomrationer, du finder mest interessant.

Aktivitetstracking 24/7

Følg med i, hvor aktiv du er - ikke bare på løbeturen, men hele dagen. I Forerunner 235 er der indbygget aktivitetstracker, der kan registrere dit aktivitetsniveau 24/7 med måling af skridt, distance, puls og forbrændte kalorier. 

Hold forbindelsen ved lige

Gå aldrig glip af det vigtige opkald på din smartphone - få derimod en notifikation på urets skærm, så snart du modtager opkaldet. Kobler du uret sammen med din smartphone, får du notifikation om, hvad der rører sig på din smartphone, fx. når du modtager SMS'er, opkald eller når du har glemt en kalenderaftale. Du kan læse beskederne, du kan også afvise opkald, du kan styre musikken, og har du headset på med mikrofon i, kan du også besvare opkald uden at skulle have fat i telefonen.

Hold stilen

Uret fås i tre forskellige farver - vælg dét, der passer bedst til din stil!

Fakta

  • Vægt: 42g
  • Farver: Black/Grey, Black/Red og Black/Frost Blue.
  • Batteri: 11 timer i træningstilstand / 9 dage i ur tilstand.
  • Pris: Kr. 1.800,- (vejl. pris 2.899,-)

Se urene lige her på vores webshop eller i butikkerne:

Er du i tvivl om, hvilket ur der dækker dine behov, så kig ind i din nærmeste butik. Vi løber selv med urene, og er klar til at hjælpe dig med at finde dit nye løbeur.