0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kundeservice
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Alt i udstyr til løb - nyt forårsmagasin

Den kolde og mørke tid er omsider blevet afløst af mildere og mere solrigt vejr. Det betyder, at vi har fået forårs- og sommervarerne frem i butikkerne. Foråret er også ensbetydende med store produktnyheder inden for både tøj, sko, tilbehør og elektronik fra alle vores leverandører – dette forår er ingen undtagelse! I nærværende magasin er vist et udvalg af det sortiment, som vi nøje har håndplukket til dig – løbeudstyr der er med til at gøre din løbeoplevelse endnu større.

Se magasinet her:

Masser af aktiviteter

Vi har glædet os hele vinteren til at kunne løfte sløret for forårets mange aktiviteter. Vi skal til foredrag med ultraløber Leon Skriver Hansen, der har tilbagelagt 217km gennem Death Valley i Californien. Vi skal prøve kræfter med Obstacle Course Racing, vi skal blive klogere på, hvad en dynamisk indlægssål til løbeskoene kan skabe af mirakler og vi skal blive bedre til at løbe ud i skoven. Og så skal vi ud og løbe en masse motionsløb rundt om i hele landet. Løb, som vi med stor glæde støtter og værner om, da vi værdsætter, hvor stor betydning både de små og store løb har for vores elskede løbesport.

loberen.dk/aktiviteter finder du et overblik over alle de spændende aktiviteter.

Masser af eksklusive produkter i vores butik i København

I februar 2016 slog vi dørene op til Danmarks største og mest specialiserede specialbutik  for løbere. En butik, der har sat helt nye standarder for både indretning, udtryk og produktudvalg. Det seneste år har vi her kunne præsentere en længere række af eksklusive produkter, der ikke kan købes andre steder i landet. Dét fortsætter med i 2017, samtidig med at vi vil afholde alverdens inspirerende foredrag, løbetræninger, workshops og produktlanceringer - og du er inviteret! Adressen er Nørre Farimagsgade 65, 1364 København K.

Følg med online her på loberen.dk, hvor du i ro og mag lade dig inspirere, læse guides om alt inden for løb, bestille mange af vores produkter og altid finde et godt tilbud. Og husk, at du altid kan bytte/returnere, og få leveret dine onlinekøb, i alle vores otte butikker.

Vil du løbende opdateres på vores produktnyheder, tilbud, artikler, træninger og foredrag, kan du skrive dig op til vores nyhedsmail på loberen.dk/nyhedsmail, ’like’ os på Facebook og følge os på Instagram, hvor vi holder dig opdateret på, hvad der rører sig i og omkring LØBEREN.

Vi ses i butikkerne, hvor vi glæder os til at hjælpe dig!