0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

LØBEREN København åbner d. 6/2 2016

Den 6/2 2016 kl. 10, vil der blive sat helt nye standarder for, hvad det vil sige at være en specialforretning for løbere. Her åbner vores nye butik på Nørre Farimagsgade 65 i København, der både i produktudvalg og indretning vil adskille sig fra alle de traditionelle specialforretninger for løbere.

Vi har nytænkt, hvad det vil sige, at være en løbebutik. Vi hæver overliggeren, og vil præsentere Løbedanmark for en eksklusiv og inspirerende butik, der i sig selv vil være en oplevelse at besøge!

Vi har designet og indrettet butikken i tæt samarbejde med vores største leverandører og to reklamebureauer fra henholdsvis Rotterdam og London. Butikken bliver blandt de første i Europa til at præsentere de nyeste og mest eksklusive løbeprodukter, som du ikke finder andre steder.

Det skal være nyt, lækkert og inspirerende at besøge butikken. Derfor har vi arbejdet uhyre meget med indretningen og stylingen af butikken - både fysisk og digitalt. Vi arbejder med nogle meget korte sæsoner og mange produktlanceringer, så der hele tiden sker noget nyt og lækkert i butikken.

Central placering

Den nye butik ligger på Nørre Farimagsgade 65, kun et par minutters gang fra Nørreport Station og Torvehallerne. Det er vores forhåbning, at løbere fra både København og resten af Danmark vil besøge den nye butik, når de vil se de nyeste trends inden for løb.

Vi arbejder på, at LØBEREN København bliver et samlingssted for løbere i København. Et sted,  hvor man går hen, når man vil inspireres og have en kompetent vejledning. Vi vil derfor, i løbet af foråret, arrangere en længere række af foredrag, workshops i butikken og løbetræninger rundt i København.

Åbningsfest med 20% på alt* i butikken

Vi glæder os til at kunne slå slå dørerne op til en stor åbningsfest!  Her kan du spare 20% på alt i butikken (*undtagen elektronik og enkelte produkter). Tilbuddene gælder frem til og med d. 13/2 2016.

Velkommen i LØBEREN København!