0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Salomon Advanced Skin LAB Hydro 12 Set

UDSOLGT
Subtotal
1.300,-
Rabat
-400,-
Price
900,-
Farvevarianter: 
Vent venligst ...

Beskrivelse

Avanceret rygsæk, hvor alt er optimeret for at gøre rygsækken så let og tætsiddende som overhovedet muligt!

Ideen er, at rygsækken slet ikke skal kunne mærkes på ryggen, men at den derimod føles som en del af kroppen - som et andet lag hud. Og det gør den! Rygsækken sidder som malet på ryggen, med en pasform og fleksibilitet der overgår alt hvad der ellers er set på markedet. Den mærkes nærmest ikke under løb.

Rygsækken har en pakvolumen på 12 liter (inkl. lommer), hvilket gør det muligt at have lidt ekstra tøj med. Det gør den ideel til lange bjergløb, adventureraces, hvor det er nødvendigt at kunne forsyne sig selv med lidt tøj, vand og energi undervejs. Til rygsækken medfølger en 2 x 500ml Soft Flasks. Rygsækken har mulighed for, at få ilagt en 1,5 L drikkeblære.

Skin S-lab 12 er en fuldblods løberygsæk, og trods sine mange egenskaber er der samtidig gjort alt for at holde vægten nede - og det må man sige den er!

Foran er der 2 energilommer, 2 større fleksible lommer hvori de to 500ml Soft Flasks kan sidde i, to lynlåslommer på ydersiden, samt 2 meshlommer. Rygsækken har et hovedrum til grej, samt to meshlommer, som er tilgængelige udefra.

Rygsækken har ikke bæltespænder eller stroppe til at spænde rygsækken fast til overkroppen med. Den har derimod nogle elastikker, som "syes" på tværs af bryskassen. Dette giver en meget behalig pasform, uden generende stroppe der begrænser vejrtrækningen.

Ikke på lager online? Kontakt din lokale butik for lagerstatus!

Fri fragt v. køb over 750,-

1-2 hverdages levering

365 dages bytte- og returret