0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

At købe løbesko er en dialog

Rigtige løbesko er det vigtigste redskab for at sikre dig en god løbeoplevelse. Det gælder uanset, om du er nybegynder, der løber få ugentlige kilometer, eller om du er garvet maratonløber med masser kilometer i bagagen. Derfor dedikerer vi hos LØBEREN os til at hjælpe dig med at finde de helt rigtige løbesko.

Grundig vejledning

Siden 1996 har vi fokuseret på at give vores kunder en grundig og seriøs vejledning. Vi vil have, at du går ud af døren med en sko, der passer til dig og dine behov. Hverken mere eller mindre. Det er derfor, vi går på arbejde hver dag, og det er derfor, vi bryster os at have nogle af Danmarks dygtigste medarbejdere, der alle har en bred erfaring med løb og interesse i sporten.

Vi hjælper dig med at vælge rigtigt

Vi løbere er ikke ens. Derfor er der tusinder forskellige løbesko, der alle er tænkt til en specifik type løber. Når du besøger vores butikker, finder vi sammen med dig ud af, hvilken type løber du er, så vi har de bedste forudsætninger for at finde det rigtige produkt til lige netop dig.

Dialogen med dig er vigtig for os, fordi vi tager udgangspunkt i dig og dine behov. Det handler om at finde frem til, hvad du er vant til, og hvad du har brug for. Vi snakker med dig om, hvordan du træner, hvor langt du løber, dine ambitioner, dine tidligere sko, eventuelle skader og hvor du løber henne. På den måde bliver vi klogere på, hvordan vi kan hjælpe dig optimalt.

Når vi har et godt indtryk af, hvilken type sko du har brug for, tester vi forskellige løbesko af på vores løbebånd, hvor du bliver videofilmet bagfra, så vi kan analysere, hvordan du og de forskellige løbesko arbejder sammen. Vi kigger også på, hvordan du løbeteknisk bevæger dig, så vi har et klokkeklart billede af, hvilken skotype, der vil passe og hjælpe dig bedst.

Det vigtigste er din egen føling med dine sko - derfor taler vi altid med dig om, hvad du selv føler, når du bevæger dig i dine sko. I sidste ende skal det altid være din egen beslutning.

Der er løbesko til alle typer af fødder.Lige fra den smalle og lange damefod med høj svang, til den brede og platfodede herrefod. Vi finder frem til lige netop dét par løbesko, der tager højde for din fods unikke facon og udfordringer.

Undgå fejlkøb

Det rigtige par løbesko er meget individuelt og afhænger af mange faktorer.  Vi hjælper dig med at træffe det rette valg, så du undgår fejlkøb og får den bedst mulige løbeoplevelse. Vi forsøger gennem dialog at give os selv den bedste forudsætning for at finde frem til et par sko, der passer netop dig, og du kan være sikker på, at vi tager al den tid og alle de sko, det kræver, så du bliver helt tilfreds med din beslutning.