0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

UD Timothy Olson Race Vest 3.0

Subtotal
800,-
Rabat
-200,-
Price
600,-
Farvevarianter: 
Vent venligst ...

Beskrivelse

Timothy Olson er den nye dreng i klassen hos Ultimate Direction, men han er på alle måder en erfaren herre hvilket tydeligt ses i de valg han har taget i designet af sin signatur vest, TO Race Vest 3.0. Minimalistisk komfort er vel den mest dækkende beskrivelse vi kan komme på.

Fronten
Vesten er syet i det nye strikkede Mono Mesh som er ekstremt slidstærkt og tilpasser sig kroppen hvilket giver en uovertruffen komfort og bæreevne.

Fronten er bygget op omkring to flaskelommer i silikoniseret ripstop nylon med elastiksnøre i toppen. Lommerne passer til de medfølgende 500ml Body Bottles eller i en snæver vending standard 0,5L PET flasker. De nye Body Bottles er spidset let til i bunden så de nemt glider på plads i lommerne. Lommerne er for snævre til almindelige drikkeflasker.

Under flaskeholderne er der på hver side en stor meshlomme i Darlington Power Mesh, en 180 grams metervare med differentieret stræk på x- og y-aksen, hvilket gør at lommerne kan rumme meget men samtidig holder bagagen solidt på plads. De identiske lommer er store nok til at rumme en stor smartphone (vi har testet med iPhone 6 og 5S med Lifeproof cover), eller tilpas dybe til at rumme foodbars, vindjakke og hue/handsker.

Over flaskeholderne er TO Race Vest 3.0 forsynet med endnu et par, mindre, lommer. På venstre side en velcrolukket lomme, i det vandtætte silikoniserede ripstop nylon, som er oplagt til opbevaring af eks. en bilnøgle på de lange træningsture eller eventuelt salttabletter. På modsatte side en meshlomme som fint rummer en lille musikafspiller eller tilsvarende.

Vesten lukkes med to brystremme som er justerbare i begge retninger og med en let elastisk effekt. Fordi remmene er placeret på fleksible T-knapper i begge sider er det nemt og enkelt at finde den helt rigtige placering nærmest uanset kropsbygning.

Den nye unikke placering af stave på begge sider af overkroppen passer perfekt til de fede Distance Z stave som også er en af vore favoritter. Placeringen af elastikkerne til stavene gør at det i modsætning til de fleste andre veste er nemt at få dem af vejen når de ikke skal bruges mens de ligeledes kan fiskes frem igen på et øjeblik hvis terrænnet kræver det.

Ryggen
Den øverste del af ryggen er helt fri og består kun af et tyndt lag Mono Mesh, dette giver en uhørt høj åndbarhed for en vest. Nederst på ryggen sidder en stor lynlåslukket dobbeltmeshlomme med plads til pandelampe, vindjakke osv. Den yderste af lommerne er forsynet med en clip til dine nøgler.

Størrelser - brystvidde (unisex):

Pasformen er identisk i TO Race Vest 3.0 og SJ Ultra Vest 3.0
 
Small: 60 - 100 cm
Medium: 70 - 110 cm
Large: 80 - 130 cm

Mål brystvidden med det tøj som du kommer til at løbe i. Er du på kanten af to størrelser så vær opmærksom på at en fyldt vest vil føles mindre end en tom.

Specifikationer:

Volumen: 5L
Vægt: 235 g
Højde: 46 cm
Bredde: 28 cm
Dybde: 10,5 cm

Ikke på lager online? Kontakt din lokale butik for lagerstatus!

Fri fragt v. køb over 750,-

1-2 hverdages levering

365 dages bytte- og returret