0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Garmin fenix 5S Sapphire Rose Goldtone

UDSOLGT
Subtotal
5.900,-
Rabat
-1.900,-
Price
4.000,-
Farvevarianter: 
Vent venligst ...

Beskrivelse

UDGÅET. Kommer ikke på lager igen.

Samme store performance men mindre på håndleddet

 • Kompakt GPS-multisportsur i mindre design (42 mm) med Garmin Elevate™ håndledsbaseret pulsteknologi1

 • Steel Grip-design med EXO-antenne i rustfrit stål integreret i urkransen og bagside i smedet stål for optimal performance under krævende forhold
 • Forudindlæste aktivitetsprofiler til alle dine sportsaktiviteter og outdoor-eventyr
 • Hav de vigtigste data lige ved hånden med en performance-widget, der viser træningseffekt og -fremskridt
 • Connectede funktioner² omfatter Smart Notifications, automatisk overførsel til Garmin Connect™ online-træningsunivers og personlig tilpasning med gratis urskiver og apps fra Garmin Connect IQ™ Store
 • Outdoor-sensorer som GPS- og GLONASS-satellitpositionering, trykhøjdemåler, treakset kompas med gyroskop
 • Batteritid: Op til 9 dage i smartwatch-tilstand (afhængig af indstillingerne), op til 14 timer i GPS-tilstand og op til 40 timer i UltraTrac™ batterisparetilstand.

fēnix® 5S Sapphire Edition tilføjer et ridsefast safirglas af høj kvalitet, Wi-Fi-understøttelse til automatisk synkronisering med Garmin Connect.

Slå resultatet fra i går – hele dagen – hver dag. fēnix® 5S er et GPS-multisportsur i topklasse – i et lettere, slankere og mindre design – med håndledsbaseret pulsmåling1, avancerede træningsfunktioner og udskiftelige remme, så du hurtigt kan skifte mellem job og træning. Uanset hvilken sport du dyrker, så er fēnix 5S den perfekte træningsmakker takket være indbyggede aktivitetsprofiler og avancerede performancedata, så du bedre kan kontrollere din træningseffektivitet, samt Smart Notifications2.

Iøjnefaldende design, intens ydeevne

Én størrelse passer ikke til alle. fēnix 5S (42 mm) er perfekt til dig, der ønsker et mindre ur og/eller har et smalt håndled. Uret er samtidigt spækket med alle de avancerede træningsfunktioner, som fēnix er kendt for. Uret har et slankt atletisk design i høj kvalitet med en EXO-antenne i rustfrit stål integreret i urkransen og en bagside i smedet stål for optimal performance under krævende forhold (vandtæt ned til 100 meter). fēnix 5S er det perfekte valg både til dine æstetiske og atletiske ambitioner.

Fremragende læsbarhed på farten

Det altid tændte Garmin Chroma Display™ i fuld farve og høj opløsning sikrer altid en fantastisk læsbarhed. fēnix 5S har et 1,1" display med transflektiv teknologi, der reflekterer og udsender lyset samtidig, hvilket gør urskiven endnu lettere læselig i stærkt sollys. fēnix 5S Sapphire Edition tilføjer desuden et ridsefast safirglas af høj kvalitet.

Håndledsbaseret pulsmåling1

For at give den ambitiøse atlet den ultimative frihed har fēnix 5S Garmin Elevate håndledsbaseret pulsteknologi, så du kan holde øje med pulsen uden at skulle bære en brystrem. Med den nye, fuldt integrerede Garmin Elevate pulsmåler på håndleddet kan du når som helst styre træningens intensitet og registrere daglige aktiviteter med pulsmåling døgnet rundt for at få mere nøjagtige oplysninger om forbrændte kalorier.

Tilpas din stil med udskiftelige urremme

Det er nemt at tilpasse uret til din stil og sportgren med sortimentet af QuickFit-tilbehørsremme. Vælg mellem remme i kvalitetslæder, metal eller silikone. Der skal ikke bruges værktøj. Du skal blot klikke remmen af, klikke den nye på og tage af sted.

Alt det du skal vide om din træning

Dit mål om hele tiden at forbedre dine resultater driver dig gennem utallige timers træning. fēnix 5S's nye performance-widget gemmer alle de data, du skal bruge, på ét sted, så det er nemmere at følge din form og træne mere effektivt.

 • Træningsstatus: Fortæller dig, hvor effektiv din træning er, og giver retningslinjer for, om din træning er nyttig, og om du gør fremskridt.
 • VO2-max estimering: Beregner performancedata for løb og cykling for at anslå din maksimale iltoptagelse pr. minut og give dig en indikation om din form.
 • Træningsbelastning: Fortæller dig, hvor hårdt du træner i en periode uanset aktiviteten.
 • Restitutionsanbefaling: Restitutionstimeren fortæller dig den anbefalede restitutionsperiode med nedtælling fra din seneste træning.

Flere avancerede indikatorer, som FTP (Functional Threshold Power) og syregrænse, hjælper dig med bedre at bedømme din aktuelle performance under løb og cykling, og løbsberegneren anslår løbende din ideelle sluttid på 5 km, 10 km, halvmaraton og maraton baseret på dit aktuelle VO2-max-tal. Training Effect 2.0 giver aerobe og anaerobe resultater for hver enkelt træningssession, så du får at vide, om din højintensive intervaltræning i virkeligheden betaler sig.

Intensiver dit løb

Du kan nu gå et skridt videre med dine løbedata. Garmin træningsfunktioner, som holder øje med udvidede, fysiologiske målinger og avanceret løbedynamik1, kan være med til at forbedre din form og dine samlede resultater. Målingerne omfatter Performance Condition, der sammenligner din aktuelle form med dit gennemsnitlige form, løbekadence og skridtlængde. Gør hver eneste løbetur til en personlig udfordring, konkurrer mod andre på Strava Live Segments, få besked om segmentstarter og -afslutninger, få vist de bedste placeringer, og se, hvordan din aktuelle indsats er i forhold til din personlige rekord.

Hvis du parrer uret med en kompatibel pulsmålerrem (ekstraudstyr), som eksempelvis en HRM-Tri-pulsmåler, kan du få adgang til ekstra performancedata3. Dataene omfatter Stress Score, der måler dit aktuelle stressniveau baseret på udsving i din hjerterytme, vertikale udsving og forhold eller tid med jordkontakt og balancen for at gøre dit løb mere effektivt.

Løb vertikalt

fēnix 5S leveres forudindlæst med funktioner, der gør en forskel på stierne. Funktionen automatisk skift mellem klatring/løb sikrer, at du får de rigtige data i de rigtige omgivelser. Den registrerer tempo og distance, når du løber i fladt terræn, og skifter automatisk til akkumuleret opstigning og lodret hastighed, når du begynder at klatre. Til ekstremløberen har fēnix 5S en særlig funktion, der giver en batterilevetid på op til 35 timer i den gyro-baserede UltraTrac®*-tilstand.

Et sandt multisportstalent

fēnix 5S er den perfekte makker til alle former for multisportsatleter. Brug dedikerede aktivitetsprofiler til swim-run, eller opret den multisportsprofil, der passer til din træningsrutine og løbsdag. Skift nemt fra én aktivitet til den næste ved blot ét tryk på en knap for at sikre, at alle dine træningsmellemtider medtages.

Uret til alle former for sport

Ud over løbefunktioner har fēnix 5S også dedikerede funktioner, der understøtter cykling, svømmetræning, skiløb, golf og padlesport, herunder SUP (Stand-Up Paddle Boarding) og roning. Til cykling understøtter fēnix 5S hastighed og distance samt al cykledynamik, når det parres med en effektmåler (ekstraudstyr), og til svømmere registrerer uret distance, antal svømmetag med mere. Ski/board-tilstand giver hastighed, distance, lodret fald samt en automatisk løbstæller lige ved hånden. Padlesport-tilstand omfatter antal åretag, åretagshastighed samt distance pr. åretag. Golftilstand giver dig afstand til forkant, center og bagkant af greenen for de golfbaner, du har downloadet fra Garmin Connect – og tilføjer Stat Tracking (fairwayslag osv.), Green View (greenvisning), AutoShot-registrering og automatisk opmåling.

Find dine egne veje med outdoor-navigation

fēnix 5S leder dig sikkert på og uden for den slagne vej ved at kombinere GPS/GLONASS-positionering, avancerede sensorer og velkendte Garmin navigationsfunktioner som TracBack™. For at give de mest nøjagtige oplysninger kalibreres enhedens sensorer automatisk ved hjælp af GPS. Den indbyggede højdemåler angiver højdedata, så du præcist kan overvåge opstigning og nedstigning, mens termometeret og barometeret anvendes til at forudsige vejrforandringer ved at vise kortvarige udsving i lufttrykket. Det treaksede, elektroniske kompas holder din kurs, uanset om du bevæger dig eller ej.

Så mange måder at være forbundet på

fēnix 5S understøtter Smart Notifications, når uret parres med en kompatibel mobilenhed. Modtag e-mails, sms'er og notifikationer direkte på uret. Endnu en ny fēnix 5S funktion er GroupTrack4, som giver dig mulighed for at parre din enhed via Garmin Connect™, så du kan holde øje med dine connectede venner, og de kan holde øje med dig, hvis I bliver væk fra hinanden under en aktivitet. Andre connectede funktioner omfatter automatiske overførsler til vores Garmin Connect, LiveTrack og deling på sociale medier gennem vores gratis Garmin Connect™ Mobile app. fēnix 5S Sapphire Edition tilføjer Wi-Fi®, så uret kan oprette forbindelse til dit trådløse netværk og automatisk overføre aktiviteter til deling på Garmin Connect.

Brugerdefinerede apps og urskiver

Du kan tilpasse dit fēnix 5S ur med gratis downloads fra vores Connect IQ Store. Udskift din urskive, tilføj datafelter, eller få apps og widgets, der giver overskuelige oplysninger.

Garmin samarbejder med førende virksomheder og udviklere om at opbygge et partnerskab, der føjer endnu mere værdi til dit fēnix multisportsur. Brands som Uber, Strava, AccuWeather og mange andre tilbyder apps og forbedringer, som du kan bruge til at skræddersy dit fēnix 5S, så det passer til din livsstil på flere måder end nogensinde før.

Vis din personlighed på armen

Download den gratis Garmin Face It™ urskive-app for at tilpasse dit fēnix med et billede fra din smartphone. Bare download appen, vælg et billede fra dit fotobibliotek, vælg tidsvisningsstil, og sæt billedet som urskive på dit ur. Med Garmin kan du vise din personlighed på dit ur med dit helt eget billede, uanset om det er en smuk udsigt fra din seneste vandretur eller din nye hundehvalp.

Løbeeffekt

Tilføj løbeeffektdata til din løbetur ved at downloade vores Running Power app fra Connect IQ™ Store på din kompatible Garmin enhed. Running Power app, som er udviklet af Garmin Labs, lader dig udnytte løbedata såsom tempo, op/ned-svingninger og selv lokale vindforhold for at måle den kraft, du rammer jorden med, når du løber. Når du ved, hvor meget kraft du bruger fra minut til minut og km til km, er du bedre i stand til at spare på kræfterne, så du ikke bliver for hurtigt udmattet. Den bedste nyhed? Hvis du allerede ejer en kompatibel Garmin enhed, er det gratis at tilføje effekt til dit løb. Alt du behøver er en fēnix® 5/fēnix 5S/ fēnix 5X, fēnix Chronos, Forerunner® 935 og en af disse tre tilbehør: HRM-Run™-pulsmåler, HRM-Tri™-pulsmåler eller Running Dynamics Pod. Besøg Running Science-siden for at lære mere.

1Nøjagtighed for aktivitetstrackere.
2Parret med en kompatibel telefon.
3Parret med en pulsmålerrem. Medfølger til nogle modeller og sælges separat til andre.
4Når den parres med en kompatibel smartphone, kan GroupTrack lokalisere op til 50 personer.

Wi-Fi® er et registreret varemærke tilhørende Wi-Fi Alliance. App Store er et varemærke tilhørende Apple Inc. Google Play er et varemærke tilhørende Google Inc.

*UltraTrac-funktionen er en GPS-indstilling, som registrerer sporpunkter og sensordata mindre hyppigt. Hvis UltraTrac-funktionen aktiveres, øges batteriets levetid, men kvaliteten af de registrerede aktiviteter forringes. Brug UltraTrac-funktionen til aktiviteter, som kræver længere batterilevetid, og hvor hyppige opdateringer af sensordata er mindre vigtigt.

Spørgsmål om produktet? Ring 86 12 01 80

Fri fragt v. køb over 750,-

1-2 hverdages levering

14 dages fuld returret