0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Garmin fenix 6s Sapphire Rose Gold m. Grå Rem

UDSOLGT
Subtotal
6.199,-
Rabat
-3.474,-
Price
2.725,-
Farvevarianter: 
Vent venligst ...

Beskrivelse

Tænk bedre, ikke større

fēnix 6S GPS-multisportsure i mindre størrelser giver dig mulighed for at tilføje kort, musik, tempoovervågning med mere til din træning – uden at fylde for meget på dit håndled.

  • Håndledsbaseret pulsmåling1 og Pulse Ox2 sensorer giver bedre indsigt i dine træningsaktiviteter
  • Dynamic PacePro™ funktionen hjælper dig med at løbe smartere i forskellige typer terræn
  • Forudindlæste skikort til mere end 2.000 skisportssteder over hele verden
  • Mål løbe- og cykelpræstationer på måder, som du ikke vidste var mulige
  • Naviger i din verden med multi-GNSS-satellitreference og outdoor-sensorer
  • Synkroniser dine foretrukne streamingtjenester , og lyt til musik uden din telefon

Kvalitet møder design

Det robuste, men sofistikerede design har en 1,2" skærm, der altid er tændt, en rustfrit stål eller DLC-belagt urkrans og en konstruktion, som er testet i henhold til amerikanske militærstandarder.

PacePro teknologi

En unik PacePro funktion hjælper dig med at holde farten med en niveaujusteret vejledning, når du løber en bane.

TopoActive Europakort og kort over skisteder

Brug TopoActive Europakort for at navigere gennem dine outdoor-eventyr, og se løjpenavne og sværhedsgrader for 2.000 skisportssteder over hele verden.

Strømstyring

Se, hvordan forskellige indstillinger og sensorer påvirker dit urs batterilevetid, så du kan foretage batteriforlængende ændringer, mens du er på farten.

Præstationsmålinger

Se avancerede træningsmålingersom indeholder løbedynamik1, varme- og højdejusteret VO2-max, restitutionsanbefaling med mere.

Sports-apps

Brug forudindlæste aktivitetsprofiler til trailløb, svømning, løb, cykling, vandring, roning, skiløb on- og off-piste, golf med mere.

ClimbPro funktion

Brug ClimbPro stigningsværktøjet til at se oplysninger i realtid om dine aktuelle og kommende stigninger, herunder hældning, distance og højdeforøgelse.

Golfbaner

Få adgang til CourseView kort i fuldfarver for mere end 41.000 golfbaner over hele verden, retning og funktionen PlaysLike Distance.

Sving-for-sving-navigation

Følg en rute eller bane med hjælp fra sving-for-sving-anvisninger, som fortæller dig, hvornår det næste sving nærmer sig.

Tur-retur-rute

Indtast en distance, du vil tilbagelægge, og få forslag til ruter, der fører dig tilbage til startpunktet. Trendline™ruteføring ud fra popularitet hjælper dig med at finde de bedste lokale stier.

Multi-GNSS understøttelse

Få adgang til en lang række globale navigationssatellitsystemer (GPS, GLONASS og Galileo) for at spore i mere krævende omgivelser, hvor GPS ikke er nok.

ABC-sensorer

Naviger din næste rute med ABC-sensorer, herunder en højdemåler til højdedata, trykhøjdemåler til at overvåge vejret og et treakset elektronisk kompas.

Sikkerheds- og sporingsfunktioner

Hvis du føler dig usikker, eller hvis dit ur registrerer, at der er sket en hændelse, kan funktionerne assistance og registrering af hændelse3 sende din position til nødkontakter.

Musik-apps

Gem op til 2.000 sange, eller få adgang til forudinstallerede streaming-apps fra kompatible tjenester, herunder Spotify® og Deezer, og lyt via Bluetooth®hovedtelefoner.

Garmin Pay™ betalingsløsning

Kom nemt gennem betalingskøen med Garmin Pay kontaktløs betalingsløsning via deltagende udbydere.

Smart-notifikationer

Modtag e-mails, sms'er og notifikationer direkte på uret, når det er parret med en kompatibel enhed.

Håndledsbaseret pulsmåling

Optisk pulsteknologi1 registrerer intensiteten i dine træningsaktiviteter samt pulsvariation for at beregne dit stressniveau. Den registrerer også under vand uden en pulsrem.

Pulse Ox-sensor

Til højdeakklimatisering eller søvnovervågning bruger en Pulse Ox2 sensor lysstråler på dit håndled til at måle, hvor godt din krop absorberer ilt.

Body Battery™ energiovervåger

Optimer din krops energireserver ved at bruge pulsvariation, stress, søvn og andre data til at måle, hvornår du er klar til at være aktiv, eller når du har brug for at hvile dig.

Registrering af menstruationscyklus

Følg detaljer om menstruationscyklus og følelsesmæssige symptomer, og noter regelmæssige, uregelmæssige eller overgangsaldercyklusser for bedre at forstå din krop.

Connect IQ™ Store

Download brugerdefinerede urskiver, tilføj datafelter, og få apps og widgets fra Connect IQ Store.

Ekspeditions-tilstand

Kom vidt omkring mellem opladninger. Ekspeditions-tilstand, GPS-registrering med lavere frekvens, holder i flere uger.

Batteri

Internt, genopladeligt litiumbatteri giver op til 9 dages batterilevetid i smartwatch-tilstand, 6 timer i GPS-tilstand med musik og op til 34 dage i batterispare-tilstand.

1 Nøjagtighed for aktivitetstrackere
2 Dette er ikke medicinsk udstyr og er ikke beregnet til diagnosticering eller overvågning af sygdomme, se Garmin.com/ataccuracy. Pulse Ox er ikke tilgængelig i alle lande
3 Parret med en kompatibel telefon. For krav og begrænsninger vedrørende sikkerheds- og sporingsfunktioner henvises til Garmin.com

Ikke på lager online? Kontakt din lokale butik for lagerstatus!

Fri fragt v. køb over 750,-

1-2 hverdages levering

365 dages bytte- og returret