0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Garmin Instinct Solar Graphite Camo

UDSOLGT
KUN ONLINE
Subtotal
3.299,-
Rabat
-1.814,-
Price
1.485,-
Farvevarianter: 
Vent venligst ...

Beskrivelse

Gør det du elsker i længere tid!

Bliv lidt klogere på forskellen mellem Instinct og Fenix-serien her, hvor du også kan dykke lidt mere ned i, hvad der er nyt i de to nye Solar-serier.

Instinct Solar-serien er et robust ur til dig, der søger et træningsur, som på ingen områder går på kompromis med kvaliteten. Du får markedets nyeste teknologi i et ur, der er lavet i et fedt, råt design. I denne nye serie får du nu også markedets længste batterilevetid, når du med Solar Charge kan dyrke din aktivitet i endnu længere tid.

Instinct Solar er en unik serie, som giver dig mulighed for at tracke et hav af data fra din aktivitet og dit fysiske velvære. Det kan du gøre med funktioner, der lader dig tracke hjerterytme, stress, søvn og den kendte Pulse Ox2-funktion. Alt sammen funktioner, der gør dig klogere på din sundhed. Med sin globale navigations- og satellitsystem (GPS, GLONASS og Galileo) kan du tracke dine aktiviteter uanset, hvor du befinder dig henne i verden.

Instinct Solar lever op til Standard 810G. Det betyder, at det er godkendt til amerikanske militær i henhold til stød, varme og vandtæthed (ned til 100 meter). Du får altså et ur med en unik robusthed, der kan klare langt det meste, du finder på at udsætte det for.

Derudover har uret de almindelige funktioner, der forventes af et avanceret ur. Det indebærer klokkeslæt, vækkeur, stopur, dato, solopgang og -nedgang, mens uret også automatisk indstillinger sig til en ny tidszone.

Navigation

Instinct Solar er som skrevet udstyret med et avanceret GPS-system, der gør det muligt at tracke din aktiviteter i selv de udfordrende terræn og afkroge af verden. Uret har nogle forskellige navigationsfunktioner, der blandt andet gør det muligt at finde tilbage til start, når du fx har begivet dig ud på en vandrerute. Du kan blandt andet se:

  • Et dobbelt koordinatsæt
  • GPS-koordinator
  • Distancen til din destination
  • Højdeprofilen
  • Din totale elevation (op- og nedstigning)
  • XERO positioner

... Og endnu flere. Det gør uret til et vaskeægte outdoor-ur, som er et oplagt valg til dig, der bevæger dig i mange forskellige terræn og i mange forskellige discipliner.

Lang liste af sportsprofiler

Løb – Inde og ude

Svømning – Inde og ude

Cykling – Inde og ude

Klatring

Vandring

Skiløb

Snowboard

Roning – Inde og ude

Mountainbike

… og mange, mange flere

Solopladning gennem en Power Glass-linse

Den nyeste feature gør, at batteriet kan være konstant opladt, mens du også får mulighed for selv at tilpasse Power Manager, så det passer til dit behov og foretrukne look

New Pulse Ox2

Med denne nye funktion kan du højdeakklimatisere og overvåge din søvn. Sensoren bruger lysstråler til at måle, hvor godt din krop absoberer ilt

Power Manager

Denne funktion overvåger urets indstillingernes og sensorernes påvirkning på batterilevetid, så du kan tilpasse dit ur til de funktioner, du skal bruge under din aktivitet - mens du laver den.

Body Battery™ energiovervåger

Optimer din krops energireserver ved at bruge pulsvariation, stress, søvn og andre data til at måle, hvornår du er klar til at være aktiv, eller når du har brug for at hvile dig.

ABC-sensorer

Naviger din næste rute med ABC-sensorer, herunder en højdemåler til højdedata, trykhøjdemåler til at overvåge vejret og et treakset elektronisk kompas.

Stress-tracking

Uret registrerer intensiteten i dine træningsaktiviteter samt pulsvariation for at beregne dit stressniveau, så du kan se en score for, om du har haft en stressende, rolig eller balanceret dag. Den registrerer også under vand uden en pulsrem.

Smart-notifikationer

Modtag e-mails, sms'er og notifikationer direkte på uret, når det er parret med en kompatibel enhed.

Multi-GNSS understøttelse

Få adgang til en lang række globale navigationssatellitsystemer (GPS, GLONASS og Galileo) for at spore i mere krævende omgivelser, hvor GPS ikke er nok. GLONASS er det russiske GPS-system, mens Galileo er det europæiske. Det betyder, at du har GPS-forbindelse uanset hvor udfordrende terræn, du befinder dig i. Det gør uret til et oplagt valg, hvis du klatrer i høje bjerge eller vandrer i stærk stigning eller tætbevokset terræn.

Avanceret søvnovervågning

Du kan tracke de forskellige stadier i din søvn. Få et overblik over, hvornår du sover let, tungt og i REM-stadiet.

Ikke på lager online? Kontakt din lokale butik for lagerstatus!

Fri fragt v. køb over 750,-

1-2 hverdages levering

365 dages bytte- og returret