0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Brooks Ghost 14: Tilbage i ny, klimavenlig version

Det har længe været en af de mest solgte sko i vores sortiment. En løbesko, som rigtig mange ender med at forlade vores butik med efter at have besøgt os. Det kan man ikke bebrejde nogen. De fleste løbere kan nemlig bruge Brooks Ghost 14 – uanset om man er nybegynder eller rutineret løber. Nu er den tilbage i ny version, og den glæder vi os til at præsentere. Læs med.

Når du leder efter en ny løbesko, er der mange faktorer, der spiller et. Det vigtigste er, at du som løber får et produkt, der passer perfekt til præcis dig. Neutrale løbere, der søger en fantastisk mængdetræningssko, kan tit og ofte få glæde af Brooks Ghost 14. Som et led i Brooks’ ambition om at være Co2-neutrale i 2040, er det den første sko, der er lavet Co2-neutralt. Det er en del af Brooks’ program, der kalder ”Climate Action Programme”. Lad os starte med at kigge på fakta:

  • Løbestil: Neutral mængdetræningssko
  • Vægt: 280g US9
  • Drop: 12mm
  • Overdel: 3D-printet meshmateriale
  • Mellemsål: 100% DNA Loft

Hvordan er mellemsålen?

Mellemsålen er blevet ændret i den nyeste version. Ghost-serien har de seneste mange år været kendt som en blød, komfortabel løbesko – og det bliver den ved med. Nu er det nemlig 100% DNA Loft, mellemsålen består af, og det betyder en lidt blødere og komfortabel step-in-fornemmelse, når du første gang tager skoen på. Målet er at give løberen en mere behagelig løbeoplevelse og føle, at du lige fra fodnedslag til fodafvikling får en naturlig løbebevægelse.

Hvordan er overdelen?

Også her Ghost 14 blevet opdateret lidt. Det er en 3D-printet overdel, der er designet i en meshmateriale, som skal tilpasse sig til den enkelte fod. Formålet er at give følelsen af, at skoen er lavet præcis til dig, når du tager den på. Det sørger for, at du får et komfortabelt fit rundt om foden og hjælper dig til at også at kunne bruge skoen på de længere ture.

Hvilken type løber er den til?

Det er til den neutrale løber, der vil have en hverdagstræner, som giver den mest komfortable løbetur. Uanset om du gerne vil løbe 2 eller 20 kilometer, kan du stole på, at Brooks Ghost 14 hjælper dig til en god løbeoplevelse. Det er en vaskeægte mængdetræner, som er forholdsvis bred og sidder fantastiske hen over foden.