0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

liiteGuard: Dansk løbebrand med fokus på skadesreducering

Danske liiteGuard har efterhånden været i vores sortiment en rum tid. Måske du allerede har stiftet bekendtskab med deres innovative produkter. liiteGuard har ligesom os en ambition om at bringe mere sport og mere livsglæde ind i danskernes hverdag – det er vi for at gøre sammen. Udviklingen af liiteGuards produkter sker nemlig med et specifikt fokus på at blive ved med at dyrke sport - uden at blive skade.

liiteGuard er et innovativt, dansk brand, der kort sagt vil hjælpe alle løbere med at få en bedre oplevelse til hverdagens træning. Det er et brand startet af mennesker med eliteerfaring, som kender de udfordringer, man står overfor som løber eller anden type motionist.

Derfor er deres tights udviklet med et helt grundlæggende formål om at være det bedste til motionisten – helt ned til mindste detalje. Det er vi rigtig glade for, at vi kan gøre til en del af vores sortiment. Ligesom liiteGuard går vi i LØBEREN hver dag på arbejde for at hjælpe alle løbere med at få det bedste ud af sin træning. Både gennem vores grundige løbevejledning og vores vilje til at finde det helt rigtige udstyr til dig.

Der er ingen tvivl om, at liiteGuard og LØBEREN er to virksomheder, der deler de samme værdier. Vi tror på, at vi i samarbejde kan hjælpe hinanden med at tilbyde LØBERENs kunder det bedste sportsudstyr og hjælpe alle gode løbere med at få en endnu federe løbeoplevelse. Vi er i hvert fald stolte og glade for, at alle LØBERENs kunder nu får adgang til vores produkter”, siger Christopher Geertsen, Co-Founder i liiteGuard.

Fokus på en bæredygtig produktudvikling

liiteGuards tights, som du finder i vores sortiment, er udviklet af 75% genanvendt plastik og derved kvalificeret til Global Recycled Standard-certifikatet. Derudover benytter liiteGuard slidstærke materialer, hvilket giver et produkt, der er udviklet med fokus på at mindske overforbrug og -produktion og forlænge holdbarheden.

I vores sortiment finder du også de innovative Shin-Tech kompressionsstrømper. En løbestrømpe, der har et silikonemønster ved skinnebenet, der sørger for at stimulere blodflowet og på den måde forebygge potentiel skinnebensbetændelse. I sålen finder du nogle gummistykker, der sikrer dig fast greb i skoen, så du reducerer risikoen for at få blå negle og vabler.

Et par strømper, der også er velegnet til dig, der dyrker flere sportsgrene end løb. Dyrker du fx padel, fodbold, håndbold eller andre sportsgrene, der kræver pludselige retningsskift, er det oplagt for dig at forsøge dig med enten Shin-Tech strømpen eller den lavere Pro-Tech strømpe, hvor du får samme greb under foden, men uden skinnebenskompressionen. 

Vi er glade for at tilbyde liiteGuard til alle vores kunder. Har du spørgsmål til produktet, glæder vi os til at hjælpe dig i alle vores butikker – ligesom du altid kan fange os via vores digitale kanaler og på online@loberen.dk