0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Timelønnede medarbejdere til LØBEREN Aarhus

Vi har brug for nye kræfter hos LØBEREN Aarhus, og søger derfor nye timelønnede medarbejdere til at levere en super service og vejledning til vores kunder. Vi har fra begyndelsen haft en målsætning om at vejlede vores kunder bedst muligt vedrørende køb af udstyr til løb, hjælp til løbetræning og generelt alt, der hedder løb. Det vil vi bruge din hjælp til.

JOBBET

Vi søger flere medarbejder i forskelligt timeantal. Arbejdstiden vil som udgangspunkt være ca. 5-15 timer om ugen fordelt på 1-3 eftermiddage samt hver anden lørdag, mens vi også søger en medarbejder til 25-30 timer om ugen. Du kommer til at vejlede vores kunder i butikken, ligesom du skal hjælpe til med håndtering af varer, og hvad der ellers er af arbejdsopgaver i en travl butik. Derudover skal du også hjælpe til på vores lager, hvor vi sender pakker ud fra webshopordre. Du bliver grundigt oplært i alle facetter af en travl butik.

KVALIFIKATIONER

Du er løber (eller vil gerne være det), men det er slet ikke afgørende, om du løber på motionisteller eliteniveau. Du interesserer dig for træningsplanlægning, løbestil, sko, beklædning, og hvad der ellers hører sig til for at give en kvalificeret vejledning – eller du har mod på at lære en masse om det. Du er glad for at snakke med mennesker og er i stand til at arbejde i en travl atmosfære. Du er muligvis studerende og leder efter et sjovt job til at supplere dine studier, eller du er måske i fuld gang med dit sabatår. Måske du er noget helt tredje. Vi hører gerne fra alle, der kunne se sig selv i en af de to roller.

VI TILBYDER

Du får et spændende job i en anderledes butik, hvor du bliver grundigt oplært af vores eget personale. Ud over det tilbyder vi masser udfordringer i en hverdag, hvor ikke to kunder er ens. Du får en god løn og øvrige personalegoder. Vi elsker at hygge os, spise kage og tale om løb. Det betyder alt for os, at vi opretholder et socialt og sjovt arbejdsmiljø, hvorfor vi altid prioriterer at lave ting sammen - både i form af sociale løbeture og andre arrangementer. Arbejdstiderne er fleksible, ligesom du også er.

INTERESSERET?

Hvis ovenstående har vækket din indre løber, så skriv en ansøgning til LØBEREN Aarhus, Vester Allé 20, 8000 Aarhus. Send den til henrik@loberen.dk og fortæl lidt om dig, og hvorfor du er en god kandidat.

Vi vurderer ansøgningerne løbende, så send den hurtigst muligt.