0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Saucony Tempus: Ny temposko med pronationsstøtte

Saucony Tempus er et bud på en løbesko, der har været efterspurgt i lang tid. Nemlig en temposko til pronationsløberen. En løbesko, der assisterer dig på dine tempoture og sørger for, at du får den nødvendige stabilitet. Læs alt om den her.

Som pronationsløber har mange spurgt efter et alternativ til sine tempoture, der ikke går på kompromis med stabilitet og støddæmpning. Det forsøger Saucony nu at imødekomme med deres nye løbesko, Saucony Tempus.

Fakta om Saucony Tempus

  • Kategori: Neutral/overpronation til træning og tempo
  • Genanvendt materiale: Overdel
  • Mellemsål: PWRRUN PB kerne og PWRRUN ramme
  • Drop: 8mm (35/27)
  • Vægt: Herre 252g / Dame 224g (US9)
  • Ydersål: XT900-gummi

Hvordan er mellemsålen?

Mellemsålen består af det samme materiale, som du finder i konkurrenceskoen Saucony Endorphin Pro 3. Nemlig PWRRUN PB. Det giver lav vægt, god støddæmpning og fantastisk energireturnering. Konkret betyder det, at det er designet til at hjælpe dig med at løbe mere effektivt og barbere ekstra sekunder af dine tider.

Omkring mellemsålen sidder en ramme, der omslutter kernen af mellemsålen og stabiliserer din fodafvikling. Det minimerer pronationspåvirkningen, så du ikke falder for meget indad på foden, når du løber. På den måde får du en stabil og støttende løbesko, der samtidigt hjælper med at få dig op i tempo.

Droppet (afstanden fra hæl til forfod) er 8mm., og det skal give følelsen af et mere effektiv løb, hvor kroppens holdning er i en mere fremadrettet position.

Hvordan er overdelen?

Overdelen er udviklet gennem Sauconys velkendte FORMFIT-teknologi. Det tilpasser sig foden, så du får en komfortabel fornemmelse allerede, når du sætter foden i skoen – men især også efter at have haft den på i en rum tid.

Du får også en overdel, der er lavet i åndbart mesh-materiale, så din fod er ventileret under løbeturen. I snøresystemet sidder der en støtte på indersiden, som hjælper med at holde foden stabiliseret og gør pasformen endnu bedre.

Hvem henvender skoen sig til?

Saucony Tempus er til dig, der er pronationsløber og har savnet et alternativ til dine hurtigere træningsture uden at gå på kompromis med stabiliteten. Det er ikke en konkurrencesko, og du får heller ikke den berømte carbonplade, men du får til gengæld en holdbar løbesko, der er ideel til de hurtigere træningsture. Vægten er også nede på 252g i herre og 224g i dame, hvilket er højere end i konkurrencesko, men laver end i klassiske mængdetræningssko.