0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Saucony Endorphin Pro 3: Slå din rekord med den nye konkurrencesko

Den enormt populære Endorphin-serie fra Saucony har fået et nyt familiemedlem. Topmodellen Endorphin Pro 3 er den tredje i rækken, og den kommer med store forbedringer, så du får en sko, der er udviklet for at hjælpe dig med at slå din personlige rekord. Læs alt om den nye konkurrencesko her.

Den tredje generation af konkurrenceskoen byder på en lang række opdatering, som gør, at skoen adskiller sig væsentligt fra de to første. Det betyder mere fart, bedre pasform og mere støddæmpning.

Fakta om Saucony Endorphin Pro 3

  • Kategori: Neutral konkurrencesko
  • Mellemsål: PWRRUN PB
  • Drop: 8mm (39,5/31,5)
  • Vægt: Herre 204g / Dame 176g (US9)
  • Øvrige funktioner: S-formet carbonplade, SPEEDROLL-teknologi,

Hvordan er mellemsålen?

Mellemsålen består stadig af PWRRUN PB-materiale, der sørger for, at du får en høj energireturnering, når du løber. En af de største opdateringer i Endorphin Pro 3 er, at du får en større mellemsål, som har en længere holdbarhed og en større energireturnering end i forgængeren. Den nye mellemsål betyder, at skoen er blødere og mere komfortabel at løbe i end forgængeren uden at gå på kompromis med responsiviteten. Det giver en helt anderledes og for dem, der synes, at Endorphin Pro 2 kunne blive lidt stiv og hård i det, er det en kæmpe opgradering.

I mellemsålen finder du også den berømte carbonplade, der er en stiv, ultralet plade, som gør skoen enorm responsiv og hjælper dig med at få godt med fart på. Mellemsålen er med andre ord designet udelukkende for at give dig de bedste forudsætninger for at skrue op for tempoet og øge komforten.

Hvordan er overdelen?

Overdelen er selvfølgelig også udviklet og opdateret. I Endorphin Pro 3 er den blevet endnu lettere end i sine forgængere, og den omslutter sig også foden bedre og mere komfortabelt. Den består stadig af en let, ventilerende mesh, der er udviklet med den race-inspirerede FORMFIT-teknologi, som tilpasser sig den enkelte løbers fod – hele vejen rundt.

Under snøresystemet finder du en dynamisk støtte, der holder foden stabilt i skoen og skaber en bedre pasform. Pløsen er lavet i tyndt materiale, som skaber mindst muligt friktion hen over foden, mens der også er lavet huller, der gør skoen mere åndbar og spare vægt.

Hvem henvender den sig til?

Saucony Endorphin Pro 3 er til løberen, der skal have de optimale betingelser for at sætte en hurtig tid på konkurrencedagen. Det er ikke en løbesko, du skal bruge på dine langsomme joggeture, men derimod når du fx løber intervaller eller stiller op til løb, hvor du skal slå din personlige rekord.