0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Bytte- og returret

Når du handler:

  • Du har 365 dages bytte- og returret uanset, om du køber i butikkerne eller på loberen.dk, når du handler varer til normalpris.

  • Du har 14 dages bytte- og returret, når du køber udsalgsvarer. Din bytte- og returret gælder fra den dag, du modtager dit produkt.

Returnering

Vi modtager ikke returpakker sendt med DAO. Vi anbefaler enten PostNord eller GLS for at være sikker på at din pakke når frem.

Vil du returnere en vare, er der to muligheder:

  1. at returnere i én af butikkerne (husk din kvittering/faktura) eller

  2. at sende varen til LØBEREN Aarhus med kopi af kvittering/faktura, som så returnerer dit køb. Pakker skal leveres direkte på adressen, de afhentes ikke fra en pickup lokation.

Hvis du skal returnere din vare, påhviler fragtomkostningerne for returnering dig som kunde.

Ombytning

Skal du have ombyttet en vare, er der to muligheder:

  1. at ombytte i én af butikkerne (husk din kvittering/faktura) eller

  2. at sende varen retur til LØBEREN Aarhus med kopi af kvittering/faktura, som så kan sende den nye størrelse/vare retur til dig. Pakker skal leveres direkte på adressen, de afhentes ikke fra en pickup lokation.

Hvis du skal have byttet din vare til en anden størrelse, påhviler fragtomkostningerne for ombytning dig som kunde.

Vi modtager ikke returpakker sendt med DAO.

Returnering/ombytning af nedsatte varer

  • Med tilbudsmærke påsat - er varen købt til nedsat pris til et udsalg, til et løb eller lignende, hvor varen er mærket med et tilbudsmærke, har du 14 dages bytte- og returret.

  • Uden tilbudsmærke påsat - er varen købt med rabat via fx. en rabataftale eller en klubaften i butikken (varen er ikke mærket med tilbudsmærke), kan varen ombyttes og returneres indenfor 365 dage. Hvis du ikke har en kvittering, ombytter vi til et tilgodebevis.

Måske du leder efter: