0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Hvad er et deltidsjob i LØBEREN?

Løb er din store passion og du brænder for god kundeservice. Du må meget gerne være vild med løbegear, være udadvendt og gerne have med erfaring indenfor løbe-/sportsbranchen. Skal du være vores nye ansigt?

En deltidsmedarbejder arbejder i snit 8-15 timer ugentligt og det skal være dig, der elsker løb, at nørde gear, tage ud til løb, arrangere workshops og gerne kommer med lidt erfaring inden for løbe-/sportsbranchen. Læs mere nedenfor eller hør Amallie fortælle om sit job i LØBEREN:

 

At være deltidsmedarbejder

Arbejdstiden vil som udgangspunkt være ca. 8-15 timer om ugen fordelt efter aftale herunder lørdage. Vi har en klokkeklar ambition om at give vores kunder den bedste vejledning i alt inden for løb – lige fra den daglige træning til at vælge det helt rigtige udstyr. Det sætter vi en ære i, og det skal du også gøre. Du bliver en del af en travl butik, hvor du også skal hjælpe med at arrangere og afvikle klubaftener, workshops og tage med på firmabesøg. Dine dage bliver aldrig ens, og de bliver aldrig kedelige.

Dine kvalifikationer

Først og fremmest er du løber. Du elsker sporten. Vi er ligeglade med, om du er den hurtigste. Det vigtige er, at du elsker at sætte dig ind i kundernes behov, alt vores løbeudstyr, løbetræning og måske også ved en ting eller to om løbeskader. Du skal være drevet af at kunne tilbyde den bedste løbevejledning.

Har du erfaring med træningsplanlægning, løbetræning og -stil og kender du de forskellige produkter, så hopper og danser vi af glæde. Det gør vi også, hvis du bare brænder for at få erfaring med det og ønsker at blive dygtig på løb, løbeudstyr og vejledning herom.

Vi tilbyder

I LØBEREN er vi ret stolte af, at vi er kendt som et motiverende og socialt arbejdsmiljø, hvor du hver dag møder en masse friske løbekunder. Der er ikke to løbere, som er ens, og vores kunder forventer, at vi er drønskarpe på alt inden for løb. Løb er vores fælles passion, og vi elsker at tale med vores kunder om det. Du bliver omgivet af nogle fantastiske kollegaer, som også elsker at løbe, have det sjovt, nørde gear - og ikke mindst spise kage. Vi laver et hav af sociale arrangementer og sætter pris på at lære hinanden at kende som mennesker.

Er du interesseret?

Hvis du er interesseret, så tag et kig på ledige stillinger her.