0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Garmin Instinct: Løbeur til outdoor-motionisten

Til dig, der dyrker outdoor-livet. Dig der aldrig har brudt dig om at tage den nemme vej, når du er på tur. Til dig har Garmin udviklet et robust outdoor- og sportsur, der modstår alt slags vejr og kan lede dig gennem de mest barske omgivelser. Et ur, hvor du får rigtig meget for pengene. Læs alt om Garmin Instinct-serien her.

Garmin Instinct Solar er en serie af outdoor- og sportsure, der er til dig, som elsker udendørslivet. Når du er ude, er du ikke så meget til at tage den nemme vej, men du søger gerne væk fra de store stier og ud i terrænet.

Når du tager dit Garmin Instinct på, er du klar til at dyrke langt de fleste udendørsaktiviteter. Du får et råt look til et ur, der er skabt til at hjælpe dig med dine mange træningspas. Om du skal bruge den barometriske højdemåler, når du løber trail, eller om du skal bruge den enorme batterilevetid på dine vandreture, så er Garmin Instinct din bedste ven.

Med solopladning i displayet får du en enorm batterilevetid, der gør, at du kan være på farten i lang tid uden at bekymre dig om, at dit ur løber tør for strøm. Instinct opfylder amerikansk militærstandard, når det handler om robusthed og modstandsdygtighed over for vind og vejr samt vandtæthed. Du skal med andre ord sætte uret alvorligt på prøve for at udfordre holdbarheden.

Instinct-urene er udstyret med en optisk pulsmåler, mens et avanceret GPS-system gør det muligt at fange et ultrapræcist GPS-signal – uanset hvor du befinder dig henne i verden. GPS’en understøtter både GPS-signalet fra GLONASS og Galileo.

Uret har masser sportsprofiler til løb, cykling, svømning, vandring, trail og masser flere. Med dine sportsprofiler kan du altid tracke dine aktiviteter og indhente alt den relevante data, mens uret også giver dig mulighed for at tracke dit fysiske velvære som fx stressniveau, søvn og kalorieforbrænding – også når du ikke træner.