0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Den rigtige lyd til din løbetur og dine behov

Det er et spørgsmål om præference, når man taler om at bære høretelefoner på sin løbetur. Hvis du er en af dem, der synes løbeturen bliver lidt lettere og sjovere med dit yndlings-beat eller en spændende podcast i ørene, skal du læse med her. Vi har lavet en kort oversigt, der navigerer dig gennem junglen af lyd og de forskellige modeller på markedet.

Musik forbedrer din præstation 

Der er mange fordele ved at investere i godt headset. Lige meget om det er vanligt for dig at lytte til noget på din løbetur eller ej, er det værd at prøve. Mulighederne for lyd er mange. Det er faktisk videnskabeligt bevist, at musik på løbeturen forbedrer din præstation, hvis der er overenstemmelse imellem din kandence (skridtfrekvens) og musikkens tempo (Beats per Minute - BPM).  Det skyldes, at den rette musik får os til at forsvinde ind et i et univers, hvor vi glemmer, hvor langt vi har løbet, om vi er forpustede eller lidt ømme. Du kan med fordel lytte til musik med et godt beat, når du skal løbe lidt hurtigere på en tempotur og lade rytmen bestemme din skridthastighed - og hvis du oven i købet lytter til musik, der motiverer og gør dig glad, bliver du flyvende. Følelsen af "runner's high" er langt fra fjern, når du lader musikken beruse din krop med lykke på løbeturen. 

Ikke kun til løb 

Det er ikke kun på løbeturen, at lyd kan være relevant. AfterShokz har b.la. gjort det muligt, at du kan hoppe på cyklen med musik i ørene og samtidig høre trafikken. Musik kan også bruges effektivt inden og efter aktivitet afhængigt af det ønskede udbytte. Det er f.eks. ikke uden grund, at mange sportsudøvere lytter til noget bestemt musik inden et vigtigt stævne eller konkurrence som mental forberedelse, da det kick-starter en refleks i kroppen, der indikerer, at den snart skal udøve aktivitet med høj intensitet. Hvis du dyrker alternativ træning som yoga kan musik have en mediativ effekt og virke afstressende efter din løbetur. Det er også en oplagt mulighed at lytte til podcasts under aktivitet, hvis du ønsker underholdning og fordybelse i en snak om et specifikt emne.

Vores headset 

I LØBEREN er alle vores headset udviklet til løb og aktivitet. De er sved- og  regnafvisende, og du kan trygt bruge dem, når du er aktiv. De har alle en indbygget mikrofon, der sikrer, at du kan føre en samtale, imens du træner, uden der er irritererende ledninger i vejen. Du er meget velkommen til at besøge os i en af vores butikker og prøve de forskellige modeller på og finde det par, du synes har den bedste pasform til lige netop dine ører. 

AfterShokz Aeropex

Et fedt headset fra AfterShockz, der skal sidde på kindbenene. Headsettet benytter sig af knogleledning, som gør, at man kan høre lyden gennem kindbenene helt klart og tydeligt. Headsettet har god lyd, men man kan samtidig høre omverdenen og trafikken omkring sig. Derudover er de både vand- og svedafvisende.

Batterilevetid: 8 timer

Køb AfterShokz her

Miiego AL3+ Freedom

Award-vindende trådløse høretelefoner fra Miiego, hvor du er sikret fuld bevægelsesfrihed. Høretelefonerne tåler både sved og regn og er udviklet til at have en god og stabil pasform. De sidder fast ved hjælp af en blød rem/bøjle, der sidder på baghovedet/ nakken. Derudover er de nemme at folde sammen og have med i lommen.

Batterilevetid: 11 timer

Køb Miiego AL3+ Freedom her

Miiego Boom

Hørebøffer designet til både træning og afslapning. De indkapsler dit øre over-ear og præsterer fremragende lydkvalitet. Med Boom medfølger et ekstra sæt ørepuder i luftigt mesh-materiale, der er specialdesignet til sport, da det absorberer sved og afgiver mindre varme.

Batterilevetid: 36 timer

Køb Miiego Boom her

 

MiiBuds ACTION II

Helt trådløse in-ear høretelefoner med ubegrænset bevægelsesfrihed og prisvindende lydkvalitet. De har en høj vandafvisning og er meget lette. Hovedtelefonerne sidder fast om øret med et ørekrogsdesign. Der medfølger ørepropper i memory foam, der tætslutter sig øregangen og blokerer omverdenens støj.

Batterilevetid: 6 timer (op til 90 timer med genopladelig case)

Køb MiiBuds Action her

Defunc TRUE GO Slim Wireless BT

Lækkert trådløst in-ear-headset fra Defunc. Med headsettet er du både sikret god lyd og en behagelig pasform inde i øret, så det generer mindst muligt. Headsettet er lavet modstandsdygtigt over for både vand og sved, så du kan bruge det under din aktivitet uden at være bekymret for regn eller sved. Headsettet har touch control på siden, der sikrer nem betjening.

Batterilevetid: 15 timer (genopladelig case medfølger)

Køb Defunc TRUE GO Slim Wireless BT her