0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Hoka Bondi X: Temposko med suveræn støddæmpning

Hoka One One Bondi X tager det bedste fra to verdener. Det er en blanding af en suveræn mængdetræningssko, som man kender Bondi 7 fra Hoka, der nu får tilført en række tempoelementer i Bondi X, så den både er oplagt til tempoturene og de lange træningspas. Bliv klogere på den nyeste sko på hylderne fra Hoka her.

Hoka One One – eller bare Hoka – er kendte for at skabe løbesko med en karakteristisk, stor mellemsål, som sikrer løberen fantastisk støddæmpning og god beskyttelse af benene på de lange ture.

Markedet for carbonsko er heller ikke fremmed for Hoka, der allerede har haft forskellige lanceringer i den kategori i form af Hoka Rocket X og Hoka Carbon X 2, som du også finder hos Løberen. Den nyeste carbonsko i rækken er Hoka Bondi X, der tager det bedste fra en suveræn mængdetræningssko og smider over i denne nye temposko.

Hvordan er mellemsålen?

I mellemsålen får du den samme støddæmpning, som du kender fra den normale mængdetræningssko Bondi 7. Det nye er, at du nu også finder en fuldlængde carbonplade i mellemsålen, som sikrer dig en mere responsiv løbeoplevelse – altså nemmere fremdrift på din løbetur. Mellemsålen er forholdsvis blød på trods af den stive carbonplade, der til gengæld gør Bondi X en anelse mere stabil end Bondi 7 – uden at være en pronationssko. Skummet i mellemsålen sørger for en blød og komfortabel følelse, når du løber afsted i skoene.

Hvordan er overdelen?

Overdelen er udviklet i et lidt tyndere materiale end Bondi 7, så du får en lidt mere åndbar overdel, hvilket hjælper dig til at ventilere varmen væk fra din fod, når du løber. Det er også med til at spare dig energi. Overdelen er stadig fast i materialet og sidder tæt om foden, så du føler dig sikker, når du tager skoene på.

Hvad er ellers nyt?

Pløsen og hælen er en anelse anderledes, end man kender fra Bondi 7. Pløsen er blevet en del tyndere, så den mærkes mindre og fylder mindre under din løbetur – det er typisk for temposko. Hælen er lidt mindre fast end i Bondi 7, men stadig tilpas fast til, at du føler dig sikker i skoene. Det er også typisk for temposko, at hælkappen er mindre markant end i mængdetræningssko – dog er hælkappen i Bondi X stadig stabil og sikker.

Hvem henvender den sig til?

Alt dette betyder, at Bondi X er helt oplagt til dig, der mangler en sko til dine tempoture. Den er oplagt at tage på, når du træner tempo på længere distancer. Du kan altså bruge den på daglige træningsture, men det er oplagt at prioritere den på de ture, hvor tempoet skal lidt op, og når du så skal ud på en rolig, hyggelig træningstur kan du tage Bondi 7 på.