0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Asics GEL-Nimbus 25: Komforten når nye højder

I mange år har GEL-NIMBUS 25 fra ASICS været synonymet med høj komfort og støddæmpning i verdensklasse. Egenskaber man ikke rigtig troede kunne blive bedre, men i 2023 har ASICS lagt sig i selen for at forbedre en løbesko, der allerede kandiderer til at være blandt markedets mest populære. Bliv klogere på den nyeste GEL-NIMBUS i en lang række.

Når man tænker GEL-NIMBUS, tænker man måske på den synlige GEL i hælen, den faste mesh-overdel og den store, bløde hælkappe. Det er tre ting, der er mærkbart anderledes i den nyeste i rækken – nemlig GEL-NIMBUS 25.

Hvad er nyt?

Som noget nyt består overdelen ikke længere af Engineered Mesh, men i stedet er den udviklet i et Engineered Knit-materiale og har en mere soklignende pasform. Det er et tyndt materiale, der øger åndbarheden og komforten og skaber et bedre ”step-in”, når du tager skoen på.

Den største opdatering i GEL-NIMBUS 25 er dog mellemsålen. Frem for den synlige GEL introducerer ASICS  nu PURE GEL, der er gemt inde i mellemsålen. De har udviklet PURE GEL-materialet, så det både er lettere og 65% blødere end sin forgænger. Det betyder blødere landinger og bedre støddæmpning. Derudover er mellemsål blevet 20% større end i forgængeren.

I dameversionen er mellemsålen gjort en tand blødere end herrernes for at imødekomme kvinders anderledes behov. Det har ASICS gjort på baggrund af omfattende tests, der har vist, hvordan man bedst imødekommer de fleste kvinders behov.

Den øverste del af mellemsålen består af ASICS FF BLAST-materiale, der denne gang indeholder mere genanvendt materiale, men selvfølgelig beholder sin responsive egenskaber. Det er det, der giver skoen en ”bounce”-fornemmelse og energireturnering.

Mellemsålen er også blevet større end i GEL-NIMBUS 24, så du ganske enkelt får en tykkere og mere støddæmpende mellemsål. Droppet (afstanden mellem hæl og forfod) er også en smule lavere. Det nye drop 8mm hos både herrerne og kvinderne, der førhen var henholdsvis 10mm hos herrerne og 13mm hos kvinderne.

Hvilken betydning har opdateringerne?

Opdateringer skal gære GEL-NIMBUS 25 til markedets mest komfortable løbesko. Det er ASICS’ mission med den nye løbesko. Den i forvejen berømte støddæmpning er blevet endnu bedre, og det gør det til en oplagt sko for både den nye løber, der skal vænne sig til belastningen, og den rutinerede løber, der løber et hav af kilometer ugentligt.

Passer den til mig som løber?

Jamen, lad os ses i vores butikker, så du kan teste den på. GEL-NIMBUS 25 er en neutral sko, der dog er forholdsvis stabil og gør den oplagt til mange typer løbere. Om det er lige præcis dig? Det kan du kun finde ud af ved at have den på.