0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Saucony Guide 16: Dine stabile træningsmakker

Markedet for stabile sko er generelt præget af løbesko med en fast, måske nogle gange hård, mellemsål. Det er ofte nødvendigt for at lave løbesko, der støtter løbere med overpronation tilpas. Med sin nyeste opdatering af den populære Guide-serie gør Saucony det dog lidt anderledes. Bliv klogere på den nye Saucony Guide 16 her.

Lad det være sagt - det er et oplagt skovalg til dig, der søger en stabil løbesko, som du bare kan løbe kilometer efter kilometer i. Saucony Guide 16 er et decideret oplagt bud.

Fakta om skoen

  • Kategori: Overpronation/mængdetræning
  • Sål: PWRRUN mellemsål og PWRRUN+ topsål
  • Drop: 8mm (35/27)
  • Vægt: Herre 269g/Dame 221g
  • Overdel: FORMFIT-pasform
  • Støtte: Dynamisk TPU-support


Hvordan er den opbygget?

Mange stabile sko er typisk ret hårde i mellemsålen, så de sikrer tilpas med støtte til løbere med overpronation, der synes, de har behov for den ekstra stabilitet. Guide 16 er en lidt blødere udgave, der med sin mellemsål også forsøger at sikre løberen en bedre og mere naturlig fodafvikling gennem sin SPEEDROLL-inspirerede konstruktion.

I mellemsålen finder du en TPU-støtte på skoens inderside, der sikrer skoen stabilitet, men uden at du mærker den, når du løber. Sammen med PWRRUN og PWRRUN+-materialet skaber det både en fodafvikling, hvor du får lidt mere energi retur og en mere fremadrettet bevægelse, når du løber. 

Hvad med overdelen?

Overdelen er i Guide 16 en smule lettere end tidligere versioner. Det er selvfølgelig den velkendte Saucony FORMFIT-konstruktion, som man kender det fra Sauconys modeller de seneste år. Den sikrer en enorm komfort, og den er designet til at tilpasse sig den enkelte løbers fod. Det betyder også, at det er en forholdsvis rummelig sko med plads til forskellige fødder.

Sammen udgør mellemsålens konstruktion og overdelens design en løbesko, der som udgangspunkt burde sidde godt på løbere, der har en høj svangbue.

Hvem er den egnet til?

Som nævnt er det en stabil løbesko, der gør den oplagt til løbere, der føler, de løber bedst i løbesko med en god støtte og stabilitet. Det er ikke en løbesko, du skal bruge på dine hurtige træningsture, men deriumod er den helt oplagt til hverdagens mange træningsture og gennem sin stabilitet og komfort, er den især oplagt til de lange løbeture.

Synes du, at Saucony Guide 16 lyder som en sko, der kunne være noget for dig? Så anbefaler vi som altid, at du besøger vores butikker, hvor du kan prøve den på - før du gør det, kan du nemlig ikke afgøre, om skoen passer til præcis din fod.

Find din nærmeste butik her.