0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

adidas Ultraboost Light: Lettere end nogensinde

Du kender måske Ultraboost-serien fra adidas. Måske du har løbet i den, måske du har købt den som sneaker. Nu er den landet i sin nyeste version – en version, som adidas har valgt at kalde Light, og det er der selvfølgelig en relativ åbenlys grund til. Den er nemlig lettere end nogensinde. Læs alt om det nyeste skud på stammen her.

I mange år har Ultraboost-serien for mange været en træningssko eller dagligdagssko. Det har blandt andet skyldtes, at den har været i den tunge ende, når det kommer til løbesko. Og hvad er løsningen, når man har et godt skummateriale, en god overdel og generelt en god sko, der blot er lidt for tung? Man fjerner lidt selvfølgelig lidt vægt.

Hvad er den store nyhed?

Den helt store nyhed er, som du nok har gennemskuet, at vægten er lavere i Ultraboost Light. Boost-materialet i mellemsålen er nærmere bestemt 30% lettere end i forgængeren. Det gør det simpelthen mindre energikrævende at løbe i skoen og giver en bedre løbeoplevelse.

Ultraboost Light er stadig ikke en superlet løbesko sammenlignet med mange andre, men det skal den ikke nødvendigvis være. Den er klart mere inden for skiven i denne Light-udgave, og det alene er en kæmpe forbedring, der placerer den solidt i rækken af neutrale mængdetræningssko.

Hvad er ellers opdateret?

Overdelen har stadig det samme fit, som man kender fra de tidligere modeller. Det er en sok-lignende overdel, der sidder tæt omkring foden, men i Ultraboost Light er den blevet en lille smule bredere – på den måde er målet, at den skal passe til endnu flere fodtyper.

Hælen er også blevet ændret en smule, men den holder fast i sin form, der giver et godt og fast fit rundt om hele hælen, så din fod ikke skvulper op og ned, når du løber.

Hvilke løbeture skal den bruges til?

Det er jo altid op til den enkelte løber, men som udgangspunkt fungerer Ultraboost Light bedst på dine langsomme og lange ture. En løbesko, du tager på, når du skal ud at have en let løbetur uden at belaste din krop for meget.

Mellemsålen – især i hælen – er til den store side, og det giver en rigtig god støddæmpning, der blandt andet gør den oplagt til længere ture og restitutionsturene.

Den egner sig godt til faste underlag som asfalt eller grusstier, og vi vil også vove den påstand, at den kan klare let trail, selvom vi skal understrege, at det ikke er en trailsko.