0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Timeansat til Løberen Vejle

Det går stærkt i LØBEREN. Danskerne elsker at løbe, og vi elsker at hjælpe danskerne med at løbe. Derfor søger vi en ny løbeentusiast til vores butik i Vejle med tiltrædelse hurtigst muligt.

Vi søger specifikt en medarbejder, der – ligesom os – brænder for at hjælpe flere til at løbe og give folk den bedste oplevelse med løb. Vi sætter en stor ære i at være de bedste til at vejlede vores kunder til de rigtige produkter, og det vil vi gerne have din hjælp til.

I butikken skal du hjælpe vores kunder med alt fra løbestilstest, løbetræning, produktvejledning og den generelle drift af butikken. Og bare rolig. Du bliver grundigt oplært i det hele. Timeantallet er varierende, og vi tilpasser det efter travlheden i butikken.

Hvad tænker vi, at du kan?

Måske du, ligesom os, er glad for at løbe. Vi er ligeglade med, om du er den hurtigste, og hvor mange kilometer du løber om ugen. Det vigtige er, at du elsker at sætte dig ind i kundernes behov, alt vores løbeudstyr og løbetræning. Vi har mange kunder gennem vores butik, så det er vigtigt, at du er klar til at indgå i vores team af dedikerede og travle medarbejdere.

Hvad tilbyder vi selv?

Vi er et motiverende og socialt arbejdsmiljø, hvor du hver dag møder en masse friske løbekunder og kolleger. Der er ikke to løbere, som er ens, og vores kunder forventer, at vi er drønskarpe på alt inden for løb. Du bliver omgivet af nogle fantastiske kollegaer, som også elsker at løbe, have det sjovt, nørde gear og være sociale. Selvom det går stærkt i butikken, sørger vi altid for, at vi har det godt – både på og udenfor arbejde.

Er det dig?

Så synes vi, at du skal få sendt en ansøgning afsted hurtigst muligt. Det gør du til Lone Høgh, der er butikschef i Vejle, på lone@loberen.dk. Vi vurderer ansøgninger løbende, så send den afsted hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.