0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Saucony Ride 17. Din nye ven på træningsturene!

Saucony Ride 17. En favorit blandt løbere og denne sko vist sig som en pålidelig træningsmakker - uanset om det er til en maraton eller en kort tur en tidlig morgen.

I denne artikel dykker vi ned i Saucony Ride 17 og sammenligner den med andre løbesko, så du kan blive klogere på, måske, din næste løbesko. Vi kigger på skoens specifikationer, dens præstation på vejen og hvordan den klarer sig i forhold til konkurrencen på markedet.

Design og konstruktion

Saucony Ride 17 er til en vis grad en makeover af mærkets klassiske daglige træner. Den leverer et opdateret design og en blødere og mere responsiv mellemsål, der adskiller den fra dens forgængere.

Ride 17 bevæger sig mod et mere moderne og strømlinet æstetisk look. Et look med større mellemsåle og simplere designs, som man måske har bemærket fra de sidste par års løbesko.

En udvikling, der ikke mindst skyldes, at Saucony har skiftet lidt ud og udviklet sig på designfronten. Selve designet minder lidt om andre løbesko fra mærket, men med en udvikling i mellemsålen.

Udseendet er som bekendt slet ikke det vigtigste i en løbesko. Saucony introducerer PWRRUN+ i mellemsålen, som man kender fra Triumph-serien. Det er en blødere og mere responsiv følelse, når du løber. Derudover er overdelen ændret og tilbyder forbedret åndbarhed og komfort til de lange løbeture. Så hvis du leder efter en pålidelig daglig træner med en mere energisk afvikling, kan Saucony Ride 17 måske være din næste go-to-sko.

Pasform og komfort

Skoen sidder lækkert om foden og tilbyder en støttende pasform, der tilpasser sig både mænd og kvinders fødder. Den berømte FORMFIT-konstruktion er Saucony i det seneste år lykkedes rigtig godt med, og det gør deres løbesko super behagelige allerede første gang, du træder ned i dem.

Ride 17's brede pasform giver dig mere plads til at ånde, hvilket yderligere forbedrer komforten. Indlægssålen integreret i skoen giver noget ekstra polstring, hvilket gør Ride 17 til et fremragende valg til dine lette løbeture. Altså en løbesko til de dage, hvor du ikke skal ud at være en helt, men i stedet have en hyggelig tur i din dejlige, komfortable løbesko.

Sådan præsenterer den på vejen

Det virkelige standout er den opdaterede PWRRUN+ mellemsål. Den er blødere, mere responsiv og ifølge Saucony, tilbyder den en 10% øget energireturnering sammenlignet med sin forgænger.

Men hvordan klarer den sig mod andre løbesko på markedet? Du kan holde den op mod modeller som Asics Cumulus 25, New Balance 880 v13 og Nike Pegasus 40. Det er ikke for at sammenligne dem 1-1, men for at give dig en idé om, hvordan den skal opfattes i kategorien for løbesko. Ride 17 er en formidabel løbesko, der står fast med sin høje komfort og den nye, forbedrede mellemsål.

For at opsummere… 

Ride-serien har aldrig været en blød, daglig træningssko, og den 17. version er som sådan heller ikke overdrevent blød. Det er en løbesko, der er lavet til, at træningsturene skal føles lette og behagelige, men uden at du skal ud og sætte din nye rekord på forskellige distancer. Den store alsidighed gør, at den sagtens kan bruges på både kortere og længere løbeture, men den nye mellemsål inviterer også til at løbe lidt stærkere, end du måske har lyst til, når du er ude for at få lidt kilometer i banken.

Du finder Saucony Ride 17 i alle vores butikker og online.