0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

LØBEREN går sammen med Dansk Atletik om at styrke det danske løbefællesskab

Når 2024 starter, kan du helt eksklusivt købe landsholdstøj fra Dansk Atletik i alle LØBERENs syv butikker. Det sker efter, at LØBEREN har indgået et strategisk partnerskab med Dansk Atletik Forbund.

Når den kommende sæson for løb og atletik skydes i gang i løbet af foråret, kan det blive med de rød-hvide farver på tilskuerrækkerne og i startfelterne. Dansk Atletiks landsholdstøj fra CRAFT bliver nemlig sat til salg i alle LØBERENs syv butikker og webshop. 

Vi vil være en del af, at flere kommer ud at løbe sammen. Sammen med Dansk Atletik vil vi inspirere flere til at blive en del af fællesskabet. Dem der viser de danske farver frem og bakker op om de bedste, men også er med, selvom de ikke er de hurtigste eller mest erfarne løbere, lyder det fra Ebbe Møller Nielsen, direktør i LØBEREN. 

At det danske landsholdstøj fra CRAFT Sportswear bliver sat til salg betyder, at flere kan blive en del af holdet. Skal du fremover fx løbe maraton eller halvmaraton i udlandet, har du nu mulighed for at vise de danske farver frem. 

Vi er stolte af Dansk Atletik som brand og i særdeleshed vores landshold. Med denne aftale håber vi at få vores fællesskab ud at leve bredere. LØBEREN er enormt gode til at skabe lokale aktiviteter og engagement og med dem som partner, kan vi forhåbentlig få hele atletik- og Løbedanmark til at føle sig som en del af holdet. Blandt andet forventer vi løbende at lancere unikke fanprodukter, så vi alle kan vise, at vi støtter op om vores bedste atleter og er en del af Dansk Atletik-familien,” lyder det fra elitechef i Dansk Atletik Mikkel Larsen. 

Det er ikke kun de danske løbe- og atletikfans, der får mulighed for at vise de rød-hvide farver frem. Det gør vores masters-atleter for første gang også, når de skal ud at repræsentere Danmark til de forskellige mesterskaber i verden”, fortæller Mikkel Larsen og fortsætter: 

Udover de mange atletik- og løbefans, som vi håber, vil støtte op om landsholdet ved at vise de rød/hvide farver frem, får vores masters-atleter også mulighed for at blive iklædt den officielle landsholdsdragt for første gang, når de skal ud at repræsentere Danmark i Europa og verden, til forskellige mesterskaber, fortæller Mikkel Larsen og fortsætter: 

Vores unge talenter får mulighed for at iklæde sig de samme fede produkter, som de ser deres idoler dyste i til EM og OL den kommende sommer. 

Aftalen om salg af landsholdstøjet fra CRAFT Sportswear starter i 2024. Dansk Atletik sender information ud til alle klubber, når vinduet for køb af tøj åbner sig i januar 2024.