0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Hoka Skyward X: En innovativ mængdetræningssko med carbonplade

Rigtig mange carbonsko er designet til at give dig så meget fart som muligt på raceday. Det går udover holdbarheden og stabiliteten i kampen for at opnå så meget fart som muligt, og det gør HOKKA med Skyward X op med i deres nyeste løbesko. Læs alt om den her.

Skyward X er HOKAs helt nye, ekstremt støddæmpende og hurtige mængdetræningssko, der giver en fantastisk løbeture, når du skal give den lidt mere gas end normalt på turen.

Mellemsålen består nemlig af en kombination af det berømte PEBA-skum (som man finder i flere konkurrencesko) og EVA-skum, der tilsammen giver et eksplosivt afsæt og masser energi retur, når du løber. Udover at være designet til at være responsivt, er det også designet til at give en sublim støddæmpning.

Det bliver fulgt op af en fed stabilitet, der er lavet gennem en bred platform kombineret med en EVA-ramme, der giver skoen godt med stabilitet til dig, der er vant til at løbe i sko med højere stabilitet end de helt neutrale løbesko.

En helt anderledes carbonplade

Som noget helt nyt har HOKA introduceret en buet carbonplade. Pladen buer opad over midten, som ses på billedet, og det gør, at du får et kraftigt afsæt. Målet er at give dig mere energi retur, når du tager et skridt - på den måde sparer du mere energi, når du løber og kan holde tempo i længere tid end i en klassisk mængdetræningssko.

Hvordan er holdbarheden?

HOKA er udviket ydersålen med gummi, der holder til, at du kan løbe mange kilometer i skoen. Andre carbonsko, de deciderede konkurrencesko, er ikke nær så holdbare, fordi de er designet til at løbe så hurtigt som muligt, hvilket koster lidt på holdbarheden. Derfor er holdbarheden en nøglefaktor en Skyward X og en god årsag til at gå med lige netop den, hvis du søger en carbonsko til hverdagstræningen.

Overdelen er designet i en Engineered Mesh-overdel, der er designet til at tilpasse sig den enkelte fod for at reducere irritation så meget som muligt. Den er god åndbar, og den sætter sig tæt på foden, så du står sikkert i skoen.

Konklusion

Skyward X er ikke nødvendigvis den hurtigste løbesko. Derfor findes der også andre alternativer, hvis du søger en decideret konkurrencesko. Det er en oplagt sko at kigge på, hvis du søger en hverdagstræner, som tilbyder lidt mere fart end klassiske mængdetræningssko. Vægten er også noget højere (320g US10) end i mange andre sko, men det holder dig ikke tilbage for at kunne give den gas.

Leder du efter en ny løbesko, næsten uanset formålet med den, så kan du nå virkelig langt med HOKA Skyward X. Prøv den i en af vors syv butikker.