0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Løberen og Tracksmith bringer banestævnet Twilight 5000 til Danmark

Det er første gang, at både Tracksmith og Twilight 5000 kommer til Norden. Det er Løberen stolte af at gøre sammen med et af verdens mest innovative og kvalitetsbevidste løbe-brands. Et løbestævne, der gør baneløb tilgængeligt for løbere på alle niveauer.

Løberen arbejder konstant på at udfordre måden at tænke løb på. Måden at involvere alle i løbesporten og finde glæden ved den. Derfor er det også med ekstraordinær stolthed, at Løberen nu kan præsentere det amerikanske løbe-brand i sit sortiment og deres unikke banestævne, Twilight 5000. For første gang på nordisk grund.

Løberens introduktion af Tracksmith som samarbejdspartner bliver gennem Twilight 5000 d. 18. juni 2024 på Østerbro Stadion.

Vi har med afstand fulgt, hvordan Tracksmiths banestævne har samlet løbere på alle niveauer i hele verden og gjort baneløb tilgængeligt for alle. Man skal ikke nødvendigvis være den bedste eller hurtigste løber for at have en fed oplevelse på løbebanen. Det vil vi gerne være med til at facilitere, og så er det ekstra fedt, at vi har fået mulighed for også at introducere deres løbetøj i vores sortiment”, siger direktør i Løberen, Ebbe Møller Nielsen.

Vi er meget begejstrede for at samarbejde med Løberen som vores første indgang til det skandinaviske marked og for at udvide vores rækkevidde i Europa. Som en leder inden for løbespecialister er Løberen en fantastisk partner til at bringe vores brand til live, både i butikken og gennem Københavns løbemiljø. Vi er især begejstrede for at samarbejde om vores Twilight 5000-løb i København den 18. juni for at starte vores partnerskab og bringe denne kendte Tracksmith-begivenhed til Danmarks hovedstad”, siger CEO i Tracksmith, Matt Taylor.

Hvad er Twilight 5000?

Tracksmith Twilight 5000-serien er en "fejring af hastighed, udholdenhed og de levende fællesskaber, som løb skaber". Serien er designet til at give løbere på alle niveauer en unik løbeoplevelse på atletikbanen, og den bringer Løberen og Tracksmith til live d. 18. juni 2024 på Østerbro Stadion i samarbejde med løbeklubben KIF.

Løbere af alle baggrunde, erfaringer og niveauer er inviteret, så kom og vær med til en aften med løb, du aldrig vil glemme. Stævnet bliver inddelt i forskellige heats, så alle kan være med - uanset niveau.

Til stævnet er der mulighed for at købe mad, drikkevarer og selvfølgelig tøj fra Tracksmith, så der er alt muligt grund til at kigge forbi - også hvis du ikke skal løbe.

Hvem er Tracksmith?

Tracksmith er et amerikansk løbe-brand med rødder i Boston. Siden de trådte ind på scenen i 2014 har de udviklet sig til et af markedets mest kvalitets- og modebevidste brands med flere hundredetusinde følgere i hele verden.

De er berømte for deres unikke stil og evne til at samle løbere på tværs af alle niveauer. Deres tøj henvender sig til løbere, der søger den bedste kvalitet og mest stilrene design til sine løbeture.

Hvem er Løberen?

Løberen er Danmarks største løbespecialist med syv butikker fordelt i Danmark. Du finder dem i Aarhus, Aalborg, Vejle, København, Roskilde, Hillerød og Lyngby. Siden 1996 har de specialiseret sig i at sælge løbere det løbeudstyr, der passer præcis til den enkeltes unikke behov.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig Twilight 5000 her.

Kontakt