0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE
Ringstedgade 15
4000 Roskilde
Danmark

Michael Oreby Eriksen, LØBEREN ROSKILDE

Hej. Jeg hedder Michael, og jeg er butiksansvarlig i LØBEREN, Roskilde.

Jeg er aktiv løber, og jeg er optaget af at forbedre mine tider på især halvmaraton og maratondistancen, og jeg har løbet utallige løb, både inden- og udenlands.  Jeg bruger styrketræning som en af del af min træning – specielt specifik styrketræning målrettet løb, og i det hele taget elsker jeg at røre mig.

Jeg brænder for at give en grundig og personlig vejledning, når du skal handle nye løbesko eller andet løbegrej, og det bedste ved at arbejde i LØBEREN er, at det netop er disse værdier der, vi gerne vil give til dig. 

Fra min tid som selvstændig i behandlerverdenen har jeg lært betydningen af at komme med præcise anvisninger, vejleding og gode råd, så du som kunde forhåbentligt får glæde ved at løbe – uanset om du er motiveret af personlige rekorder, motion eller noget helt tredje.

Åbningstider

Week

Bestil tid til en løbetest

Her kan du booke en løbetest på hverdage indtil 30 min. før lukketid. Du kan booke indtil 24 timer før. Ønsker du at booke med kortere tidsfrist eller på en lørdag, er du velkommen til at ringe til butikken på 46354148.
Dato *
Ex. 30/01/2023
Ex. 16:00