0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE
Nørre Farimagsgade 65
1364 København K
Danmark

Anne Vibe, LØBEREN KØBENHAVN

Hej. Jeg hedder Anne. Jeg har arbejdet i LØBEREN siden 2010. Først et par år i Vejle, så syv år i Lyngby (ved siden af mit studie i "Ernæring og Sundhed" og "Human Nutrition") og sidenhen som daglig leder her i København.

Når kunder spørger mig: "Hvor meget skal man egentlig løbe for at kunne arbejde her?", så breder der sig på mystisk vis en vis fnisen blandt kollegaerne. For, hånden på hjertet, er jeg ikke pt. den store løber. Men jeg har altid trænet. De første 4-5 år i LØBEREN var jeg elitekajakroer på det danske landshold. Jeg løb ved siden af min kajak træning, men god til at løbe har jeg vist aldrig været. Efter jeg lagde kajakken på hylden, har jeg løbet en håndfuld halvmaratons og et enkelt maraton. Så løbeerfaring er der da, omend jeg for tiden dyrker en anelse mere Crossfit.

Det bedste ved at være daglig leder i LØBEREN København, er at have mange bolde i luften, sørge for at personalet har det godt og har lyst til at arbejde. Det varmer mit LØBEREN-hjerte, når både kunder og ansatte er glade. Derudover er det er toppen, når kunder kommer med kage som tak for god service. Jeg elsker jordbærtærte!

Du kan kontakte mig på anne@loberen.dk.

Åbningstider

Week

Bestil tid til en løbetest

Her kan du booke en løbetest på hverdage indtil 30 min. før lukketid. Du kan booke indtil 24 timer før. Ønsker du at booke med kortere tidsfrist eller på en lørdag, er du velkommen til at ringe til butikken på 53774148.
Dato *
Ex. 24/01/2022
Ex. 15:00