0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

adidas Adizero Adios Pro Evo 1: Markedets letteste carbonsko

Det var med store øjne og hele løbeverdenen som vidne, at Tigist Assefa maltrakterede verdensrekorden på maraton til Berlin Marathon 2023. Det gjorde hun i en sko, der heller ikke gik ubemærket hen hos løbeinteresserede verden over - det var nemlig i en helt ny, unik sko, som vi er glade for at kunne byde velkommen til i Løberen. adidas Adizero Adios Pro Evo 1. En sko, der tager innovationen til de absolut nyeste højder, som du kan blive klogere på her.

DELTAG I LODTRÆKNINGEN OM AT FÅ MULIGHED FOR AT KØBE ADIDAS ADIZERO ADIOS PRO EVO 1. VI HAR KUN 7 PAR. SKRIV DIG OP I EN AF VORES SYV BUTIKKER IND TIL 24. APRIL.

adidas har virkelig strakt sig langt med dette nye koncept, som de kalder Adizero Adios Pro Evo 1. En løbesko, der er designet til at skubbe endnu mere til grænserne, og vi er glade for at være én af to forhandlere i Danmark, der kan sælge en utrolig limiteret kollektion af denne løbesko.

Kort sagt er skoene ufattelig lette. Det er en ny generation af løbesko, som er designet til, at løbere skal yde deres absolut maksimale på race-day. Evo 1 er hele 40% lettere end nogen anden løbesko, adidas har udviklet gennem årene med en officiel kampvægt på 138g. Er man i tvivl, kan vi roligt sige, at det er helt ufattelig let for en løbesko.

I mellemsålen finder du adidas' berømte Lightstrike Pro-skum, som de kombinerer med en ydersålsteknologi, der giver godt greb i vejen, så du kan tage alle sving i så høj fart som muligt uden at miste fodfæste. Overdelen består af en ultra-let mesh, der er så let, at du nærmest ikke mærker den på foden.

Evo 1 er testet til at forbedre din løbeøkonomi. Den er gennemtestet af nogle af verdens bedste atleter, og den har da heller ikke ligefrem skuffet med sine præstationer. Når Evo 1 sidder på fødderne, er det - ind til videre - i 100% af tilfældene, at atleten er endt på podiet.

Dyk ned i fakta her

  • Vægt: 40 % lettere end Adios Pro 3 (konkurrencesko fra adidas).

  • Rocker: På Evo 1 er der en speciel kurve forrest på foden, som ikke tidligere har været at finde i sko fra adidas. Vinklen er mere aggressiv længere fremme på foden, hvilket betyder, at når du skubber fra i højere hastigheder, får du et bedre afsæt.

  • Overdel: Det er det letteste netmateriale, adidas nogensinde har brugt. Pasformen og designet er det samme som Adios Pro 3, men materialet kombineret med mellemsålen giver en god pasform uden at have brug for en stiv struktur i overdelen.

  • Ydersål: Sålen under skoen er lavet af det, adidas kalder flydende gummi. Det betyder, at skoen er dækket med gummi for at reducere vægten.

  • Løbeøkonomi: Måske det vigtigste punkt. Evo 1 er blevet testet til at have den bedste løbeøkonomi af alle adidas' løbesko hidtil - primært på grund af vægten. Det betyder, at løberne ikke anstrenger sig så meget under aktiviteten, og restitutionen efter løb er også målt bedre.

  • Kunden: Evo 1 er stadig en konceptsko under udvikling - det er vigtigt at have med. Skoene er kun testet på nogle af klodens bedste løbere, og den er derfor lavet eksklusivt efter deres behov. Det betyder, at skoene ikke er afprøvet på "normale" løbere.

  • Holdbarhed: Det er svært at sige, men som alle andre konkurrencesko er den ikke ligeså lang som i mængdetræningssko. Det betyder, at hvis du leder efter en sko til træning eller lange distancer, så er Evo 1 ikke det bedste valg.

  • Podier: Evo 1 satte verdensrekorden for kvinder i Berlin Marathon sidste år med 2 minutter og 11 sekunder. Evo 1 satte også løbsrekorden under New York Marathon sidste år og har siden også vundet følgende løb: Tokyo Marathon (mænd), Barcelona halvmaraton (kvinder) og Seoul Marathon (kvinder). Det har med andre ord været på markedet i cirka 6 måneder og har i løbet af denne tid også slået flere nationale og personlige rekorder. Den har en 100 % podie-rate i de løb, den har deltaget i, hvilket betyder, at den har vundet en medalje hver gang, den er blevet brugt i et løb.

  • Den er godkendt af World Athletics med to forskellige ydersåler (normal dag og regnvejrsdag).